Colombian Gin Ortodoxy 43%
Før musen henover billedet for at zoome
Sidst i 1700-tallet ankom en spanier til Cartagena de Indias i kolonien Nueva Granada - i dag bedre kendt som Colombia. Severo Arango y Ferro var hans navn og her over 200 år senere er rombrandet Dictador opkaldt efter ham. Han var nemlig en, lad os sige viljestærk karakter, som fik sat skik på den spanske stats skatteindkrævning i kongens kolonier i Nord- og Sydamerika.

Men han blev også forelsket, y Ferro. I koloniens rom, vel at mærke. Med kærlighed til rommen blev han snart én af de største forhandlere i kolonierne, hvor rommen blev anset som en form for møntfod.

Colombia er én af verdens største producenter af sukkerrør og oplagt til romproduktion.  I 1913 åbnede en af y Ferros slægtninge, Don Julio Arango y Parra, Destilería Colombiana. Efter en årrække skulle det vise sig at blive den måske bedste producent i hele det caribiske område. I 40 år har familien produceret Dictadormærket efter familiens gamle opskrifter og teknikker. I dag er det tredje generation, som driver destilleriet og familiens historie videre.
Vis mere
Vis mindre

Colombian Gin Ortodoxy 43%

Varenummer: 25061809
DKK 350,00
(DKK 280,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
Type/FarveGinFadlagringPå romfade
DyrkningTraditionelFlasker pr. Colli6
Alkohol 43,00%Flaskestørrelse0,70 ltr.
Proptype PlasticpropPakningKarton
Smagekommentarer
Colombiansk gin? Ja, selvfølgelig! Tidligere præsident for Dictador, Dario Parra, var særdeles glad for rejser til England, hvor han fik smag for den klare spiritus. ’Guds drik’, kaldte han gin, så selvfølgelig skulle han have sin egen. Adskillige forsøg, studier af opskrifter, tests med forskellige urter, rødder og krydderier senere, var Parra tilfreds nok til, at han selv ville drikke sin gin. Hvad han ikke havde den fjerneste idé om var, at den en dag ville blive solgt som prisvindende og internationalt anerkendt gin. Premium Colombian Orthodoxy Gin er lys og fyldig i glasset med en aroma, som viser, hvad en god gin bør kunne. Du møder selvfølgelig enebær, men også kvan, mynte, citron og peber. Dyk lidt længere ned, og du vil finde kanel, blåbær og ingefær. Blød på tungen, fyldig med en let sødme og syre og den klassiske astringens, hvor munden snerper en lille smule sammen, som mange kender fra gin.
Mest populære
Boigin Gin 40%, 50 cl.
Boigin Gin 40%, 50 cl.
DKK 175,00
(DKK 140,00)
Harahorn Gin, 50 cl.
Harahorn Gin, 50 cl.
DKK 250,00
(DKK 200,00)
le Gin de Christian Drouin 42%
Stockholms Bränneri Dry Gin, 50 cl.
Vedrenne 1&9 gin 40%
Vedrenne 1&9 gin 40%
DKK 275,00
(DKK 220,00)
Williams GB Extra Dry Gin 40%

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk