Cognac - Premium Brands

Den selvsikkerhed, der tidligere prægede Cognac-distriktet, er i det sidste årti blevet vendt til fortvivlelse. Det ellers så indarbejdede billede af den cigarrygende storgrosserer, der sidder i sin bløde lænestol og svinger bowlen med cognac, har nemlig vendt sig mod distriktet i takt med, at forbrugeren har fået større social bevidsthed, og det ellers så lovende marked i Asien er blevet ramt af økonomisk depression. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det er nemlig ofte i økonomisk pressede tider, at de største ændringer og tiltag sker: Gennem de seneste år har man forbedret og raffineret cognac-stilen, så området i dag producerer bedre cognac end nogensinde før.
Daniel Bouju Selection Special
Premium Brands
Duften af fadlagring blander sig smukt med blomsterrige nuancer. Meget velafrundet og absolut ikke aggressiv i hverken duft eller smag.
Cognac La Pouyade, Societe
Premium Brands
Perfekt afbalanceret og kompleks Grande Champagne. Livlig cognac med masser af florale noter, abrikos, Reine Claude, grape og mandel. Hvis man skulle servere mad til, kunne det være toast og...
Jean Fillioux Le Coq, Societe
Premium Brands
Lys og behagelig frisk Grande Champagne Cognac med noter af blomster, lime og citrusskal.
Cognac Cep d'Or 40 %, Societe
Premium Brands
5 STJERNER - HIGHEST RECOMMENDATION - Paul Pacults Spirit Journal
Meget lækker og delikat Grande Champagne med noter af forårsblomster, syren, jasmin, moden frugt, banan, melon, tørret frugt, rosiner og valnød. Lang finish med krydrede noter og anis. Kan fint...
Daniel Bouju XO Prince i trækasse
Premium Brands
Meget mørkerød cognac, der har fået lov at lagre 25 år på nye limousin-egetræsfade. Du får en blød og meget behagelig aroma med noter af frugt, nelliker, svesker og kanel. Smagen er ligeledes blød og ...
Daniel Bouju Tres Vieux
Premium Brands
Fyldig og moden duft med en markant duft af fad.
Cognac So Elegantissime
Premium Brands
NUMMER ET på Falstaff Bars & Spirits Guide 2014 foran 350 Premium Spirits
Duft af havtorn, vilde roser og acacia. Lækker og livlig smag med noter af passionsfrugt, citrontærte og tørrede abrikoser. Lang afslutning med søde krydderier som koriander og kardemomme. I ét ord...
Daniel Bouju Reserve
Premium Brands
ANBEFALET i GASTRO
Kompleks, kraftfuld karakter med delikate og meget elegante nuancer af primært vanille og krydderier.
Daniel Bouju Napoleon (Vieille Reserve)
Premium Brands
Lang, blød og rig smag, fyldt med nuancer af frugt og krydderier. Alderen reflekteres i udviklingen af de meget bløde, venlige tanniner.
Daniel Bouju Reserve Carafe (VSOP)
Premium Brands
Flot, mørklødet orange farve men en elegant duft og fornemmelse af træ, puddersukker og vanilje. Dejlig komplekse noter af fad, fad - og lidt mere fad.
Daniel Bouju Selection Special, 3/8  ltr.
Premium Brands
Duften af fadlagring blander sig smukt med blomsterrige nuancer. Meget velafrundet og absolut ikke agressiv i hverken duft eller smag.
Tesseron Lot no 90, Petite Champagne
Premium Brands
4 Stjerner i www.vinavisen.dk
Gylden farve. Duft af friske pærer, tørret frugt, nødder og mandler, der følges op af en kraftig og fyldig smag.
Tesseron Lot no 29
Premium Brands
100 POINTS
100 POINTS af Robert Parker i Hedonist's Gazette
Topaz-farvet. Enorm duft med lag på lag på lag af honning, figner, blommer og eksotisk frugt - og dog alligevel så frisk og livlig. Smagen er meget elegant og floral med noter af tørret frugt,...
Tesseron XO Passion, Petite Champagne
Premium Brands
Særdeles elegant, floral og elegant krydret cognac.
Cognac Tres Vieux, Societe
Premium Brands
5 STJERNER på flaskehalsen.nu
Meget kraftig vanilje i næsen. Smag af moden frugt, appelsinmarmelade, kvæde og pære. Lang, lang og utrolig kompleks eftersmag. Den perfekte cognac til at afslutte en god dag.
J. Fillioux Kristof V
Premium Brands
En kraftfuld cognac med en dejlig lang, kompleks og blød eftersmag.
Cognac Legende
Premium Brands
Virkelig fløjlsblød aroma med hint af cedertræ, moden frugt og læder. Den elegante lagring gør denne cognac ekstremt kompleks og særdeles interessant at smage. Det bliver ikke meget bedre.
Daniel Bouju No 5 Caraffe
Premium Brands
Lette toner af skovbund, citrus og friske druer. Dejlig lang og rund, letkrydret smag, der efterlader et friskt og nuancerigt indtryk.
Daniel Bouju Royal
Premium Brands
Fantastisk blød med lang eftersmag og komplekse aromaer, som gør den til et "must" for både kendere og livsnydere.
Daniel Bouju Empereur XO
Premium Brands
Nuancer af muskatnød, nelliker, ingefær, vanille og blommer, der smukt forenet og harmonisk bliver hængende i den flotte lange eftersmag.
Cognac Lot no 53
Premium Brands
5 af 5 Stjerner i www.vinavisen.dk
Mørk mahogni farve. Duften har lag på lag af honning, tørret frugt og tobak - meget rig og generøs. Smagen er fyldt med blommer, figner og chokolade, tilsat noter af peber og søde krydderier....
Tesseron Composition
Premium Brands
ANBEFALET i GASTRO
Lys og let ravfarvet med en fin aroma af krydrede frugter, blomster og blommer. Fyldig, vinøs og dejlig kompleks i en virkelig lækker oplevelse.
Cognac Tresor
Premium Brands
Meget fyldig, tæt og intens cognac, som virkelig fylder hele munden og efterlader en fantastisk, lang eftersmag. Sofistikeret og uendelig kompleks. Ren opulent nydelse.
Daniel Bouju Reserve, 37,5 cl.
Premium Brands
Kompleks, kraftfuld karakter med delikate og meget elegante nuancer af primært vanille og krydderier.
Tesseron Lot no 76, Grande Champagne
Premium Brands
4 STJERNER af Jacob Kocemba i Euroman
Duften har fyldig, cremet frugt, honning og læder samt fine florale noter. Smagen er ligeledes fyldig med noter af tørret frugt, krydderier, karameliserede pærer og mandler.
Tesseron Minisæt 4 x 5 cl. Grande Champagne
Premium Brands
Fire miniflasker fra Cognac Tesseron. Perfekt hvis du gerne vil finde din favorit fra det ultimative Cognac-hus.