Premium Brands

Tesseron Lot no 29

Frankrig
Cognac
0,70 ltr.
DKK 5.299,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Topaz-farvet. Enorm duft med lag på lag på lag af honning, figner, blommer og eksotisk frugt - og dog alligevel så frisk og livlig. Smagen er meget elegant og floral med noter af tørret frugt, abrikosmarmelade, mokka og kakao. Meget fyldig - skal næsten nydes drikkes med kniv og gaffel!
Specifikationer
Leverandør
Cognac Tesseron
Land
Frankrig
Område
Cognac
Underområde
Grande Champagne
Type/Farve
Cognac
Drue
Colombard
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Cognac
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Cognac Tesseron er uden diskussion det ultimative Cognac-hus. Selv om den amerikanske "vinguru", Robert Parker, normalt ikke beskæftiger sig så meget med spiritus, er han i den grad faldet for husets produkter og ikke mindst Lot no 29, som han har givet de sjældne, men meget eftertragtede 100 points! Faktisk er Lot no 29, den eneste cognac, ensige spiritus, der nogensinde har opnået disse 100 point ud af 100 point af Robert Parker.

Tesseron Lot no 29 er de ældste og bedste fade fra Tesseron, som efter sigende har de fleste meget gamle cognacfade i branchen. Dette er cognac, der har lagret i over tre generationer på egetræsfade og langsomt har udviklet en helt fantastisk kompleksitet. Druerne er Ugni Blanc, Colombard og Folle Blanche, der udelukkende er høstet i Premier Cru området Grande Champagne.
Topaz-farvet. Enorm duft med lag på lag på lag af honning, figner, blommer og eksotisk frugt - og dog alligevel så frisk og livlig.
Smagen er meget elegant og floral med noter af tørret frugt, abrikosmarmelade, mokka og kakao. Meget fyldig - skal næsten nydes drikkes med kniv og gaffel!
100 POINTS
4. september 2019
100 POINTS af Robert Parker i Hedonist's Gazette
"I rarely drink hard alcohol or after dinner drinks such as this, but it was unreal in its silkiness and exquisite bouquet. I have never before tasted a Cognac of such magnificence."
19. februar 2020
5 af 5 Stjerner i www.vinavisen.dk
"En helt fantastisk cognac med en stor fylde i duft og smag. Den er rund og blød med strejf af vanille og fint integreret eg. Og så har den en helt utrolig lang eftersmag. Den er dyr, men usædvanlig dejlig. "