- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Cillar de Silos så dagens lys i 1994, da Amalio Aragón og dennes børn grundlagde vinhuset. Rødderne gør dog tilbage til 1970, da Amalios far begyndte at opkøbe små stykker jord af de omkringliggende vinbønder for at nære sin drøm om en dag at kunne producere vin i sin hjemby Quintana del Pidio.
Cillar de Silos S.L.
Unik vin fra Spanien
Da vinhuset åbnede, fik det navnet Cillar de Silos, opkaldt efter den munk, som var i spidsen for klostret Silos. Han hed en Cillero og stod bl.a. for klostrets apotek, mad - og ikke mindst vin. Cillar de Silos råder over en underjordisk vinkælder tilbage fra 1600-tallet, hvor den naturlige fugtighed og temperaturer mellem 11,5 og 12 graders varme er konstante hele året og ideelle i forhold til flaskelagring af vinene. I dag drives Cillar de Silos af tre af Amalios børn: Roberto Aragon, Óscar Aragón og Amelia Aragon. Her vokser Tempranillo-druen på marker, som familien kontinuerligt investerer i.