Christmas Port

Portugal
Douro
3/4 ltr.
DKK 119,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Smuk, mørk og dyb rubinrød farve. Duften er imødekommende, frugtig og nuanceret, hvilket harmonerer perfekt med den velafstemte, kraftfulde og varmende smag.
Specifikationer
Leverandør
Hutcheson, Feuerheerd Sogevinus Fine Win
Land
Portugal
Område
Douro
Type/Farve
Portvin
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Oste - kraftige
Desserter - svagt søde
Frugt og nødder
Alkohol
19,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Hutcheson Feuerheerd & Associados blev grundlagt i 1881 af to britere ved navn Thomas Page Hutcheson og Alexander Davidson Taylor. Disse styrede med stor dygtighed og anerkendelse huset frem til 1920, hvor alderen gjorde sit indtog og tvang Thomas Hutcheson til at trække sig tilbage. Fem år senere døde Taylor, der ellers havde ført huset videre. Derefter skiftede huset hænder flere gange indtil 1996, hvor familien Barros-Almeida lod huset fusionere med Feuerheerd Bros., der i dag bistår familien i deres daglige ledelse af huset.

Hutcheson viser sin absolut stærkeste side i sin produktion af Colheitas. En Colheita er høstet fra den årgang, som angives på flasken, - den er en årgangstawny, som har ligget på fad, indtil den bliver frigivet til salg på flaske. Dette er dog minimum 7 år fra høståret, hvilket gør den mere tilgængelig og imødekommende end den traditionelle vintageportvin. Colheita er i dag meget overset, og derfor det måske bedste køb, man kan gøre indenfor portvin, specielt hvis vi taler om moden portvin.
Smuk, mørk og dyb rubinrød farve. Duften er imødekommende, frugtig og nuanceret, hvilket harmonerer perfekt med den velafstemte, kraftfulde og varmende smag.
Fremstilles på traditionel vis og lagres på portvinspiber, indtil den tappes og frigives til salg.