Chase Marmalade Vodka 40%
Før musen henover billedet for at zoome
Chase Distillery blev grundlagt i 2008 af William Chase, der ville kaste sig over spiritusproduktion efter at have solgt Tyrrell Posh Crisp - et firma, som han i øvrigt havde bygget op fra ingenting til at blive et særdeles stærkt brand indenfor kartoffelchips.
Chase Distillery producerer førsteklasses produkter på en klimamæssig bæredygtig måde. De to hovedproduktioner er vodka og gin, men der produceres bl.a. også en række velsmagende autentiske frugtlikører, som enten kan nydes ”on the rocks” eller som spændende smagsingrediens i enten cocktails eller i mousserende vin.

Alle ingredienser i forbindelse med destilleringen kommer fra Chases egen farm. De æbler, der ikke kan bruges i destilleringen til Chase Gin gives til kvæget, mens kartoffelskrællerne fra vodkaproduktionen bruges til kompost og til fremstilling af biogas.
Selv vandet kommer fra en underjordisk kilde på farmen, hvor også regnvand opsamles. Chase genbruger ikke mindre end 90% af vandet, der har været anvendt til destillering af vodka og gin, men målet er i løbet af kort tid at komme op og genbruge alle 100%.
Et nyt solenergisystem er under udvikling for, at firmaet kan gå over til geothermal energi, og for nyligt har man skiftet til en britisk glasproducent for at reducere airmiles i forbindelse med transport af flaskerne.
Chase eksperimenterer for øjeblikket med at erstatte kartoflerne til vodkaen med økologiske æbler fra egen plantage, og resultaterne har hidtil været fremragende. ”Fordelen med æbler er også, at de ikke skal plantes hvert år”, siger William Chase med et smil på læben.

Chase Distillery har i dag 20 personer ansatte, heriblandt Williams ældste søn, Harry, der står for farmen, og den yngre søn, James, der står for marketing. Firmaet er i øvrigt medlem af den britiske ”Slow Food Movement”, som William Chase synes, er bedre end det nuværende økologiske system i Storbritannien.

At Chase Distillery har formået at lægge sig på et kvalitetsmæssigt usædvanligt højt niveau, vidner bl.a. husets to hovedproduktioner, vodka og gin, om:

Chase Vodka blev ved International Wine & Spirits Competition 2010 kåret til verdens bedste vodka. Konkurrencen, hvor 30 uafhængige dommere smager produkterne blindt, er den mest prestigefyldte indenfor spiritus. I 2010 deltog ikke mindre end 249 andre vodkaprodukter, inklusive de bedste russiske og polske!
Chase Gin er ved diverse smagninger også anerkendt som en af verdens bedste gin. Vodka af æbler er basen, som man derefter tilsætter 10 krydderier, men de økologiske grønne æbler fra familiens æbleplantage forbliver fremtrædende i smagen.

Chase Marmalade Vodka er Chase Vodka - Verdens bedste vodka - marineret i Seville orangemarmelade, og dernæst destilleret hele fire gange gennem friske orangeskaller. Perfekt med is og tonic eller som ingrediens til de mere frugtrige cocktails.
Vinifikation
Chase Marmalade Vodka er Chase Vodka - Verdens bedste vodka - marineret i Seville orangemarmelade, og dernæst destilleret hele fire gange gennem friske orangeskaller.
Vis mere
Vis mindre

Chase Marmalade Vodka 40%

Varenummer: 25134709
DKK 425,00
(DKK 340,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørChase Distillery LtdLandStorbritannien
Type/FarveVodkaDyrkningTraditionel
Flasker pr. Colli6Alkohol 40,00%
Flaskestørrelse0,70 ltr.Proptype Plasticprop
PakningKarton
Smagekommentarer
Intens duft af orangeskaller, der følges op af en bittersød, og alligevel varm og fløjsblød lang smag. Perfekt med is og tonic eller som ingrediens til de mere frugtrige cocktails.
recommend
25-10-2012
92 POINTS af The Beverage Tasting Institute
Mest populære
Chase Espresso Vodka 40%
Chase Espresso Vodka 40%
DKK 399,00
(DKK 319,20)
Silvio Carta Vodka
Silvio Carta Vodka
DKK 225,00
(DKK 180,00)
Chase Vodka 40%
Chase Vodka 40%
DKK 375,00
(DKK 300,00)
Chase Vodka 40%, 150 cl.
Chase Vodka 40%, 150 cl.
DKK 899,00
(DKK 719,20)
Chase Vodka 40%, 5 cl.
Chase Vodka 40%, 5 cl.
DKK 50,00
(DKK 40,00)
Chase Marmalade Vodka 40%, 5 cl.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk