Premium Brands

Cartavio 12 YO  Solera 40%

Peru
0,75 ltr.
DKK 350,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
En utrolig spændende Rom fra Peru. Noter af karamel, valnødder, banan og krydderier. Blød rund og elegant rom. Rommen er lagret på Pedro Ximenez-sherryfade, fransk og slovensk eg og derefter blended efter solera-metoden.
Specifikationer
Leverandør
Cartavio Rum Company S.A.C
Land
Peru
Type/Farve
Rom
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
0,75 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Fra frugtbare Chicama Valley på Perus nordkyst ligger Cartavio-destilleriet. Den geografiske placering er perfekt for høsten af sukkerrørene som man bruger i produktionen samt det krystalklare og rene vand der kommer rindende fra Andesbjergene. Men det er ikke blot dette der gør Cartavio til en af verdens allerbedste rom, de udvælger også meget nøje de helt rigtige egetræsfade til de forskellige romblends. Lagres på Pedro Ximenez-fade, fransk og slovensk eg, inden man afslutter lagring og blending via solera/criaderas-metoden.

Cartavio X.O. 18 y.o., 40%, 75 cl.: Vinder ved Miami Rum Festival 2015 i deres Premium Aged Rums, i konkurrence med verdens bedste lagrede rom. Cartavio X.O. har lagret på fade imellem 10 og 30 år og gennemsnitsalderen er 18 år, når man foretager blended via solera/criadera-metoden. Den har også vundet talrige andre udmærkelser herunder højeste udmærkelse 2-guld i Fifty Best Aged Rums, med kommentaren Outstanding, perfect.
En utrolig spændende Rom fra Peru.
Noter af karamel, valnødder, banan og krydderier. Blød rund og elegant rom. Rommen er lagret på Pedro Ximenez-sherryfade, fransk og slovensk eg og derefter blended efter solera-metoden.