Cartavio 12 YO  Solera 40%, 0,75 ltr. Cartavio Rum Company S.A.C
Før musen henover billedet for at zoome
Fra frugtbare Chicama Valley på Perus nordkyst ligger Cartavio-destilleriet. Den geografiske placering er perfekt for høsten af sukkerrørene som man bruger i produktionen samt det krystalklare og rene vand der kommer rindende fra Andesbjergene. Men det er ikke blot dette der gør Cartavio til en af verdens allerbedste rom, de udvælger også meget nøje de helt rigtige egetræsfade til de forskellige romblends. Lagres på Pedro Ximenez-fade, fransk og slovensk eg, inden man afslutter lagring og blending via solera/criaderas-metoden.

Cartavio X.O. 18 y.o., 40%, 75 cl.: Vinder ved Miami Rum Festival 2015 i deres Premium Aged Rums, i konkurrence med verdens bedste lagrede rom. Cartavio X.O. har lagret på fade imellem 10 og 30 år og gennemsnitsalderen er 18 år, når man foretager blended via solera/criadera-metoden. Den har også vundet talrige andre udmærkelser herunder højeste udmærkelse 2-guld i Fifty Best Aged Rums, med kommentaren Outstanding, perfect.
Vis mere
Vis mindre

Cartavio 12 YO Solera 40%, 0,75 ltr. Cartavio Rum Company S.A.C

Varenummer: 25718709
DKK 350,00
(DKK 280,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørCartavio Rum Company S.A.CLandPeru
Type/FarveRomDyrkningTraditionel
Alkohol 40,00%Flaskestørrelse0,75 ltr.
Proptype KorkPakningKarton
Flasker pr. Colli6
Smagekommentarer
En utrolig spændende Rom fra Peru. Noter af karamel, valnødder, banan og krydderier. Blød rund og elegant rom. Rommen er lagret på amerikansk, fransk og slovensk eg og derefter blended efter Solerametoden.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk