Premium Brands

Caraibe Ron Charlotte

Caribien
0,70 ltr.
DKK 350,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Duften er fyldt med toffee, kakao, smør, kokos, vanilje og læder, mens den fyldige smag primært indeholder elementer af toffee, kakao, smør, kokos og kaffe.
Specifikationer
Område
Caribien
Type/Farve
Rom
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Aquavit/Rom
Flasker pr. Colli
12
Alkohol
42,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Caraibe Ron er en ny romserie – blended af vores egen Søren Beyer. Det er så vidt vides første gang, siden Sct. Croix var dansk, at et dansk firma med en dansk masterblender laver rom.
Idéen med Caraibe Ron er som udgangspunkt at præsentere en serie unikke, gamle, fadlagrede rom af høj kvalitet til forbrugervenlige priser.
De første tre blends - Amalie, Charlotte og Peter - i Caraibe-serien blev lanceret i Danmark i september 2011, og de har fået en forrygende modtagelse. De har alle tre været med i adskillige romsmagninger, og i konkurrence med andre gode fadlagrede rom har specielt Peter høstet stor anerkendelse – ja endda vundet flere af smagningerne, heriblandt også blevet kåret til bedste køb til prisen.
Med 8 millioner liter rom potentielt til rådighed fra 29 destillerier fra ni lande kan vi lave stort set alle de typer rom, vi måtte ønske. Amalie, Charlotte og Peter er alle blends lavet i spansk stil. Dette betyder, at rommen er lavet på melasse, som er det restprodukt, man får, når man har raffineret sukkeret.
Den spanske stil er den sødeste af de forskellige romstilarter, og Amalie, Charlotte og Peter ligger i den tørre ende af den spanske stil.
Lige netop denne stil er bevidst valgt for at appellere til de mange, der holder af en god, gammel, fadlagret rom, som man kan drikke rent. Grunden til, at vi har valgt at lade rommen være i den tørre ende af den søde rom, skyldes, at hvis rommen bliver for sød, overdøves alle de øvrige nuancer, og man vil kun kunne smage sødmen.

De danske navne på rommene er en hyldest til de personer, der gennem historien har ydet en væsentlig indsats for Danmark i Caribien.
Seneste nyhed i Caraibe-serien er en skøn hvid rom, lanceret under navnet Tall White, som en hyldest til de mange danske handelsskibe, der gennem tiderne har krydset de store oceaner mellem moderlandet og de eksotiske øer.
Duften er fyldt med toffee, kakao, smør, kokos, vanilje og læder, mens den fyldige smag primært indeholder elementer af toffee, kakao, smør, kokos og kaffe.    
22. oktober 2012
4 STJERNER af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet
"Rombasen er fra Trinidad, men den er tilført næsten samme mængde Barbados samt lidt Jamaica. Produceret i spansk stil, dvs. lavet på melasse og tilsat sukker. Sødlig duft af især toffee og vanilje. Smag af karamel, kaffe, kokos og vanilje. Meget sød i stilen på kanten til likøragtig."
Rombasen er Trinidad, men den er tilført næsten samme mængde Barbados samt lidt Jamaica. Produceret i spansk stil, dvs. lavet på melasse og tilsat sukker, da det er den mest populære romstil hos danskerne.