Campari Bitter 25%, 4 cl.
Før musen henover billedet for at zoome
Campari er en moderne og karismatisk klassiker. Opskriften, som er uændret, stammer fra Novara i 1860 og er grundlaget for nogle af de mest berømte cocktails verden rundt. Campari er en alkoholholdig spiritus opnået ved infusion af bitre urter,  aromatiske planter og frugt i alkohol og vand. Campari har med sin livlige røde farve, intense aroma og inspirerende smag altid været et symbol på intriger og fornøjelse, der forvandler sig til en fængslende driks-oplevelse.
Dette er de værdier, der har gjort Campari-mærket berømt over hele verden som et ikon af lidenskabelig italiensk stil og ekspertise.

Camparias historie begyndte i Novara i 1860 med opfindelsen af ​​den oprindelige opskrift, der stadig er i brug i dag. I 1904 blev Camparij´s første produktionsanlæg åbnet i Sesto San Giovanni, og selskabet begyndte at eksportere varemærket i udlandet. Det var begyndelsen på ​​en succeshistorie, som i dag stadig ikke har noget tegn på at stoppe. I dag distribueres mærket Campari i over 190 lande og er et af verdens mest berømte mærker.
Vis mere
Vis mindre

Campari Bitter 25%, 4 cl.

Varenummer: 25065801
DKK 21,25
(DKK 17,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LandStorbritannienType/FarveBitter
DyrkningTraditionelFlasker pr. Colli25
Alkohol 25,00%Flaskestørrelse1/32 ltr.
Proptype SkruelågPakningKarton
Smagekommentarer
Meget behagelig bitter, som behager med intense noter af appelsin, urter og træ. Den har en afrundet og fløjsagtig tekstur med lang og behagelig, bitter eftersmag

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk