Australsk Vingave

Før DKK 625,00
DKK 400,00
SparDKK 225,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
I 1836 bosatte de første engelske indbyggere sig i den rå bush i det område, der senere skulle blive til Adelaide i det sydlige Australien. Den engelske Oberst William Light slog fast, at her skulle være en by – og byen skulle have en fin park, hvor byens indbyggere kunne slappe af og bruge tid med venner og familie. Parken fik senere navnet Victoria Park efter den navnkundige Dronning Victoria, som sad på kronen tilbage i England og gjorde det helt til 1901. Druerne til Victoria Parks vine kommer fra bæredygtige vinmarker i det sydlige Australien.

Victoria Park Shiraz står flot og mørkerød i glasset og er spækket med sødmefulde frugter og noter af blommer og solbær. En lang eftersmag med små hint af egetræ.

Victoria Park Chardonnay stråler med en let korngylden farve med små, grønlige toner. Her kan man fornemme præg af citrusfrugt, honning og helt friske ferskener og strejf af vild honning og myrte. En vildgæring øger vinens kompleksitet med noter af figner og kanel. Forvent også et touch af egetræ og krydderier. Til slut rundes vinens naturlige fedme af med en vedholdende mineralsk syrlighed.

Leveres i flot gaveæske.