Aspide Spritz, Silvio Carta, 11%, 1 ltr.

Italien
1/1 ltr.
Før DKK 149,00
DKK 125,00
SparDKK 24,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Duft: Citrus og kanel med et strejf af rosiner og ananas. Smag: Saftig, bitter og velsmagende Eftersmag: Noter af blodappelsin og citrus. Serveres i Highball-glas med masser af is og blandet med Moscato med en appelsinskal på kanten af glasset.
Specifikationer
Land
Italien
Type/Farve
Vermouth
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
11,00%
Flaskestørrelse
1/1 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Silvio Carta laver fascinerende gin og likører på den italienske ø Sardinien. Silvio startede oprindelig med at lave hvidvin på Vernaccia-druen i begyndelsen af 1950’erne. Men det er deres spiritus og likører, som fangede vores opmærksomhed! Det samme gælder resten af verden, og Silvios gin er da også blevet meget varmt modtaget af det berømte italienske vinblad, Gambero Rosso. Silvio, der startede firmaet, driver i dag produktionen sammen med sønnen Elio. De forener på bemærkelsesværdig vis traditionerne i området med fornyelse og innovation. En kvalitet ikke alle kan skabe og balancere.

Silvio Carta er mere end gin og likør; det handler også om kultur og tradition. Huset tager udgangspunkt i det lokale og bruger ingredienser, der er helt særlige for øen, i deres produktion af fantastiske spiritus. Produkterne reflekterer derfor et helt særligt sted. De laver f.eks. deres forskellige gin på de lokale enebær, der gror i området. Yderligere bruger Silvio Carta lokale krydderier og planter som myrte, salvie og Lentischio til både deres likører og forskellige gin. Ingredienser vi måske ikke har hørt om før, men som tilfører en helt særlig karakter til spiritussen. Disse er unikke for området og gror i det maritime klima langs den blå Sardinske kyst. De modne bær fra myrteplanten bruges desuden også traditionelt til at lave den lokale likør, Mirto.
Duft: Citrus og kanel med et strejf af rosiner og ananas.
Smag: Saftig, bitter og velsmagende
Eftersmag: Noter af blodappelsin og citrus.

Serveres i Highball-glas med masser af is og blandet med Moscato med en appelsinskal på kanten af glasset.