Armagnac - Premium Brands

Armagnac-området ligger i Gascogne i det sydvestlige Frankrig. Modsat Cognac-distriktet har Armagnac hverken adgang til sejlbare floder eller langvarige traditioner for handel med omverden – en hel klar hindring for at opnå samme berømmelse eller samme prisniveau, som destillaterne fra Cognac-regionen, selv om de bedste armagnacer ofte har en mere dyb og bedre integreret sødme og kan købes til en brøkdel af prisen på cognac.
Man har destilleret i Armagnac-distriktet siden 1400-tallet, hvilket faktisk gør armagnac’en til det ældste destillat i Frankrig.
Bas Armagnac Signature
Premium Brands
Har kun lagret to år på fad, så man smager mere druen end fadet, hvilket gør den særdeles velegnet til mange former af mad som f.eks. lagrede oste, hvidt kød og fisk.
1979 Laubade Armagnac
Premium Brands
Dyb, nøddebrun farve og aroma af ahorn med en undertone af tørrede urter og kirsebær. Den silkebløde mundfylde leverer varen med vanilje og crème brûlée, kakao og hint af kirsebær.
Bas Armagnac Intemporel
Premium Brands
En af de mere udfordrende armagnac'er med smagsnoter som tørret frugt, peber og let røg med en meget lang eftersmag. Lækker afterdinner drink eller sammen med mad med æbler eller pærer.
Bas Armagnac XO
Premium Brands
Har elegante noter af appelsinskal, kanel og ristet/ grillet brød. Perfekt afterdinner dram.
Bas Armagnac XO, 600 cl.
Premium Brands
94 POINTS
94 POINT i The Cigar & Spirits Magazine
Har elegante noter af appelsinskal, kanel og ristet/ grillet brød. Perfekt afterdinner dram.
Bas Armagnac Intemporel nr. 5
Premium Brands
93 POINTS
93 POINTS - PÅ TOP 50 SPIRITS 2012 - i Wine Enthusiast
Stor, rig, pebret, krydret og let røget Armagnac, der sætter helt nye standarder for, hvor godt Armagnac kan smage.