Armagnac - Premium Brands

Armagnac-området ligger i Gascogne i det sydvestlige Frankrig. Modsat Cognac-distriktet har Armagnac hverken adgang til sejlbare floder eller langvarige traditioner for handel med omverden – en hel klar hindring for at opnå samme berømmelse eller samme prisniveau, som destillaterne fra Cognac-regionen, selv om de bedste armagnacer ofte har en mere dyb og bedre integreret sødme og kan købes til en brøkdel af prisen på cognac.
Man har destilleret i Armagnac-distriktet siden 1400-tallet, hvilket faktisk gør armagnac’en til det ældste destillat i Frankrig.
Bas Armagnac VSOP
Premium Brands
GULDMEDALJE ved New York International Spirits Competition 2014
Blød og rund med noter af tørret frugt, vanilje og blommer - perfekt til at afslutte en middag eller til brug i cocktails.
Bas Armagnac XO
Premium Brands
Har elegante noter af appelsinskal, kanel og ristet/ grillet brød. Perfekt afterdinner dram.
Bas Armagnac Intemporel
Premium Brands
En af de mere udfordrende armagnac'er med smagsnoter som tørret frugt, peber og let røg med en meget lang eftersmag. Lækker afterdinner drink eller sammen med mad med æbler eller pærer.
Bas Armagnac Signature
Premium Brands
Har kun lagret to år på fad, så man smager mere druen end fadet, hvilket gør den særdeles velegnet til mange former af mad som f.eks. lagrede oste, hvidt kød og fisk.
Laubade 1970 40%
Premium Brands
Smagsindtrykkene har stået i kø i denne fornemme armagnac siden 1970 - og når du først smager, forstår du, at det har været ventetiden værd.
Bas Armagnac Intemporel nr. 5
Premium Brands
93 POINTS
93 POINTS - PÅ TOP 50 SPIRITS 2012 - i Wine Enthusiast
Stor, rig, pebret, krydret og let røget Armagnac, der sætter helt nye standarder for, hvor godt Armagnac kan smage.
Bas Armagnac XO, 600 cl.
Premium Brands
94 POINTS
94 POINT i The Cigar & Spirits Magazine
Har elegante noter af appelsinskal, kanel og ristet/ grillet brød. Perfekt afterdinner dram.
Laubade 1980 40%
Premium Brands
Fyldig aroma af varmende kanel og honning, mens tungen bliver kælet for med karamel, hvide druer og let ristede cashewnødder. Det fine præg af kanel fortsætter over i eftersmagen, hvor kaffe, fløde...
Laubade 2000 40%
Premium Brands
Den flotte, ravfarvede armagnac har små, gyldne skær over sig og en lokkende aroma af karamel, blomme og krydderier. På tungen bliver du forkælet med sødmefulde indtryk af honningkage, karamel og...
1999 Laubade M99
Premium Brands
Vintage armagnac med 100% druer høstet samme år. Flot ravfarvet i glasset og med en rund, behagelig aroma og fylde. Du får udtalte præg af blomster, vanilje og cedertræ, lidt tørret frugt og karamel...