Arboleda Wines
Arboleda Wines

Beskrivelse

Arboleda Wines
Eduardo Chadwicks, der bl.a. står bag chilenske tophuse som Seña, Viñedo Chadwick og Viña Errazuriz, grundlagde i 1999 Arboleda, hans helt eget, personlige prestigeprojekt. Arboleda er et ”boutique-winery” - et lille vineri. Oftest lig med høj kvalitet, hvilket de fine points, huset allerede har fået, illustrerer ganske godt.
Ikke mindst flotte points fra den ellers Chilefjendtlige Robert Parker. Det er håndlavede enkeltmarksvine fra de bedste placeringer i Aconcaguadalen, hvorfra chilenske iconwines som La Cumbre og Founders Reserve også kommer.
Arboleda er distingverede vine med stor detaljerigdom og karakter, - lidt nærmere den gamle verden end Chile er kendt for og også nærmere den gamle verden end Errazuriz-vinene selv, der ellers allerede er kendte for ikke at være i den sædvanlige chilenske marmeladestil. Druerne kommer fra to separate ejendomme i Aconcagua med hver deres force, nemlig Las Vertientes (Kilden) og Chilhue (Stedet med mågerne). Begge steder dyrkes et udvalg af klassiske druetyper samt Chiles egen nationaldrue, Carmenère. Arboleda tilstræber at producerer sine vine under størst mulig miljømæssig hensyn, og huset har også siden 2011 været officielt certificeret som Sustainable Winegrower, ganske som Errazuriz.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier