Amerikansk Whiskey - Premium Brands

Traditionen for whiskyproduktion blev ført til Nordamerika af skotske og irske immigranter fra 1700-t. og lagde grunden til amerikansk og canadisk whisky. Amerikansk straight whiskey skal fremstilles på mindst 51% gæret korn af en bestemt type: straight malt på byg, straight rye på rug og straight bourbon (efter Bourbon County, Kentucky) på majs. Sour mash er en fremstillingsmetode, hvor noget af det gærede korn tages til side ved hver produktion til genanvendelse.
Noahs Mill Bourbon 57,15%
Premium Brands
93 POINTS
93 POINT i Jim Murray's Whisky Bible 2012
Duft af læder, træ og røg, der følges op af en let saltet smag og fyldige, cremede noter, der glider over i en eftersmag af melasse, karamel, chokolade, fudge og pebermynte.
Pure Kentucky Bourbon 53,5%
Premium Brands
DOBBELT GULDMEDALJE ved International Spirits 2005
Intens bourbon med noter af rye (rug). Duft af sort te, cedertræ, læder, vanilje, krydderier og fad. Smagen har nuancer af eukalyptus, jord, vanilje, kirsebær og rugnoter, der følges op af noter af...
Kentucky Vintage Bourbon 45%
Premium Brands
SØLVMEDALJE ved San Francisco World Spirits Competition 2013
Let og elegant bourbon. Duft af appelsin, citron, mandarin og honning. God cremet smag af bl.a. æbler, smør og ingefær, god cremet smag med dejlig lang eftersmag af hvid peber, mandel og grøn te.
Willet Pot Still Reserve 47%
Premium Brands
95 POINTS
95 POINT og Amerikas bedste Whiskey i WHISKY & ROM MAGASINET 2015
Duft af blomster, jasmin, appelsin, ingefær, kanel – og bananer, hvis vand tilføjes. Smag af citron, sort te, butterscotch, nødder og honning – tilføjes vand får man også noter af banan og...
Rowans Creek Bourbon 50,05%
Premium Brands
4 STJERNER og HIGHLY RECOMMENDED i Paul Pacults Spirit Journal
Duft af hvid peber, eukalyptus og mint. Smag af karamel, vanilje, abrikos, cigarkasse og humidor, der følges op af en eftersmag af lemon, cedertræ, let røg, friske bær og pebermynte.