Alkoholfrie Vine

Alkoholfri vin eller alkoholreduceret vin bliver mere og mere populær blandt forbrugerne. Og med god grund, for der findes en del alkoholfrie vine, som bestemt er værd at drikke. Mange har også opdaget, at alkoholfri vin er helt perfekt til apéritif, lette frokostretter eller på en varm sommerdag/ aften på terrassen. Vores samarbejdspartnere inden for hotel- og restaurationsbranchen har ligeledes opdaget fornuften ved at tilbyde alkoholfri vin. Vintypen er ganske enkelt helt uovertruffen til f.eks. frokostmøder/ frokostbuffeter, hvor deltagerne fortsat godt vil holde hovedet klart uden ligefrem at sidde og drukne smagsløgene i cola eller lignende! Kort sagt, så er alkoholfrie vine en oplagt mulighed for at forkæle smagsløgene uden, at skulle frygte for promillen.
Vores spanske vinhus, Torres, har udviklet en helt speciel teknik til deres alkoholfri vinserie – omvendt osmose – der frafiltrerer alkoholen uden at ødelægge den autentiske vinsmag, så den forbliver frugtig og fyldig i både den hvide og i den røde version. Så med mindre man udelukkende drikker vin for at blive beruset, så kan alkoholfri vin langt hen ad vejen tilbyde det bedste af to verdener. Fremragende smag uden konsekvenser :).
Light Live Mousserende Hvidvin
Let mousserende hvidvin med en fin og frisk syre og små, frugtige præg - men ingen alkohol! I øvrigt indeholder et glas kun ca. halvt så mange kalorier som et glas mousserende vin med alkohol.