Antal varer der matcher den nuværende søgning: 3188
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Vinspiration Øko - Bio 2019

1. februar 2019
Vores katalog Vinspiration ØKO BIO 2019 ligger klar i butikken. Det kører sideløbende med Vinspiration Forår 2019 og er et selvstændigt katalog på otte sider udelukkende fyldt med økologiske og biodynamiske produkter. Det er ret tankevækkende, at økologi i dag er den trend, som vækster mest i vinbranchen, og at 13% af al den vin, som sælges i Danmark i dag er økologisk. Vi forventer at dette tal vil stige støt i fremtiden og det samme gør vores sortiment i økologiske, biodynamiske og bæredygtige vine.
Vi præsenterer bl.a. Årets Stjernevin, Solensis, en økologisk rødvin fra franske Gérard Bertrand med noget på hjerte. Den er luftig og elegant og harmonien og balancen i vinen har netop udløst 6 stjerner på aov.dk.
Vinhuset Stagård fra Østrig er garanti for økologisk topklasse og det tyske vinhus Bassermann-Jordan producerer uden tvivl nogle af verdens bedste hvide vine. Vi tilbyder naturligvis også en økologisk portvin, en kraftig og udtryksfuld portvin med et grønt aftryk og på spiritusfronten har vi sat fokus på Stockholms Bränneri, som producerer prisvindende økologiske gin med  et helt særligt nordisk præg.

Læs kataloget her


H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk