Antal varer der matcher den nuværende søgning: 3215
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Vinspiration Forår 2019

1. februar 2019
Så ligger Vinspiration Forår 2019 katalog klar ude i butikkerne. Det kører sideløbende med Vinspiration Forår 2019 ØKO-BIO, som er et selvstændigt katalog på otte sider udelukkende fyldt med økologiske og biodynamiske produkter.
I forårskataloget præsenterer vi flere nyheder, bl.a. Les aquarelles de Sa Majeste la Reine de Danemark, en helt særlig vin, som bærer dronningens akvareller. Den fås i begrænset mængde og skal forudbestilles  og det samme skal vinene Las Pizarras fra Errazuriz - nogle af Sydamerikas bedste vine!
Altid populære Barbaresco fra Italien er også med, og fra det kære støvleland har amerikanske Scotto også sine rødder - gode vine til overkommelige priser. Vi vil også gerne fremhæve den fede fransk/amerikaner The Big Easy fra Fess Parker, en bombastisk fantastisk rødvin på 14,9 %, som brager igennem lydmuren med masser af smag og i modsatte boldbane smukke cote des roses fra Gérard Bertrand, glasflasken med rosen i bunden, som udover den skønne rosé nu også sælges i hvid og rød!
Book evt. en smagning hos din lokale Vinspecialist - et Riedel VERITAS glasseminar og oplev at glas ikke bare er glas eller nyd ungdommens vin, New Age, som er fyldt med fest og farver.
Til sidst byder vi velkommen til Kilchoman, som producerer noget af verdens mest elskede whisky; et ægte farmdestilleri og ellers er der kun tilbage at sige: læs meget mere i vores nye katalog og kig ind i én af vores mange butikker og hent masser af inspiration til velsmagende vine til forårets komme!

Læs kataloget her


H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk