Antal varer der matcher den nuværende søgning: 2966
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Kæmpe vinsmagning på Godsbanen- Winemarket 2.0 i sommershorts

1. juni 2015
H.J. Hansen Vin deltager naturligvis på Winemarket 2.0 i Aarhus, og at vi glæder os til at se så mange vinglade gæster som muligt!

H.J. Hansen vin vil desuden blive repræsenteret af vores Riedels brand manager Casper Næss-Schmidt fortæller om glassets betydning for vineoplevelsen og demonstrerer, hvordan glassets udforming har indvirkning på vinens udfoldelse.
Smag samme vin på forskellige typer glas og få en kæmpe øjenåbner.

Kom lørdag den 6. juni 2015 kl. 12.00-18.00 og deltag i Winemarket 2.0 med 17 af landets bedste vinhandlere og 150 af deres spændende vine i centrum af Aarhus. I år er der også mulighed for at deltage i eksklusive og lærerige masterclasses.

Juni er lig med startskuddet på sommeren, og derfor inviterer Winelab.dk i samarbejde med 17 af landets bedste vinhandlere til smagning af masser af lækre vine den 6. juni. Sprøde og frugtige hvidvine. Iskolde mousserende vine. Rosévine med duft af røde jordbær, som får glasset til at dugge. Rødvin til picnic på plænen og BBQ i den lyse sommeraften.

Når entreen er betalt, kan nysgerrige vindrikkere i deres helt eget tempo gå på opdagelse i over 150 forskellige lækre og sprøde sommervine fra nogle af landets bedste vinhandlere og undervejs få en god snak med importørerne. Flere af dem har desuden sjældne og eksklusive vine med, som man kan prøve for et lille ekstra beløb. Hvad med eksempelvis et glas Flor de Pingus fra den danske kultproducent Peter Sisseck?

Altsammen sker på Winemarket 2.0 i Rå Hal på Godsbanen i Aarhus. Her kan man møde en perlerække af landets bedste vinhandlere. Store som små – og med brede eller specialiserede sortimenter.
Køb din billet her


H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk