Antal varer der matcher den nuværende søgning: 2974
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Tivoli forlænger strategisk samarbejde med H.J. Hansen Vin

6. oktober 2014
H.J. Hansen Vin, der har hovedsæde i Odense, har forlænget sin strategiske sponsoraftale med Tivoli i yderligere 3 år og fortsætter som den primære vinleverandør til Havens egne restauranter og udskænkningssteder. Aftalen indbringer Tivoli et millionbeløb, der går til løbende investeringer og kulturelle events.

Det strategiske samarbejde blev indledt i 2012 efter et ønske fra Tivoli om at nedbringe antallet af leverandører i Havens egne restauranter og udskænkningssteder for at nedsætte driftsomkostningerne og trimme logistikken.

Kommer gæsterne til glæde
Det strategiske samarbejde betyder bl.a., at gæsterne fortsat i Tivoli ved selvsyn kan konstatere, hvorfor vine fra H.J. Hansen Vin, der blev grundlagt i 1829, er blandt danskernes foretrukne vine.  Aftalen indbefatter også eksklusive oplevelser for Tivoli gæster, der f.eks. inviteres til særlige vinsmagninger og Winemakers Dinners på Nimb Vinotek og Nimb Brasserie, hvor der bydes på gourmetmad med udvalgte druer fra H.J. Hansen Vin.

H.J. Hansen Vins Salgs- og Indkøbsdirektør Lars Bo Henriksen siger:
”Tivolis stærke brand er blandt Danmarks ypperste, og det giver os nogle muligheder for at henvende os bredt til danskere og de mange turister, der kommer forbi Haven. Vi er overbevist om, at vores kunder finder samarbejdet med Tivoli spændende, og vi vil gøre, hvad vi kan for at bringe Tivoli ud til vores forhandlere. Det er også med stor tilfredshed, at vi udover at bidrage til Havens kulturelle aktiviteter samtidig kan folde vores kvalitetsvine ud”.

Frans Fossing, underdirektør i Tivoli siger om samarbejdet;
”Det er en solid aftale, vi har indgået med H.J. Hansen. Med aftalen kan Tivolis egne restauranter levere ensartet høj kvalitetsvin til vores danske gæster og ikke mindst til de mange turister, der hvert år lægger vejen forbi”.

Med aftalen føjer H.J. Hansen Vin sig til listen over eksklusive sponsorer i Tivoli, der bl.a. tæller Nestlé, Royal Unibrew, Kopenhagen Fur, Nespresso, DONG Energy og SMC/Skoda, samt en række fonde, der støtter Tivolis kulturelle aktiviteter, herunder Den Obelske Familiefond, Augustinus Fonden og A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.


H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk