Antal varer der matcher den nuværende søgning: 2966
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

BERLIN TASTING HOLDER 10 ÅRS JUBILUÆM

26. maj 2014
Errazuriz’ ”Berlin Tasting” i 2004 bliver af mange fremhævet som skelsættende – ikke alene for Errazuriz, men for hele den chilenske vinindustri.
Beretningerne om blindsmagningen, hvor Eduardo Chadwick med stor succes satte sine vine op mod de mægtige 1. Cru’er fra Bordeaux og nogle af de største italienske vinnavne, har sat sine spor i manges hukommelse.
Smagningen har efterfølgende været gentaget med stor succes flere andre udvalgte steder i verden, bl.a. i Danmark. I år er der så gået 10 år, siden den vinøse lavine blev sat i gang!
Det fejrer Eduardo Chadwick og Errazuriz med en historisk vinrejse gennem dette tiår. De er i øjeblikket på en verdensturné, hvor de i udvalgte lande holder journalistsmagninger og Winemakers Dinners. De heldige deltagere får her lov at smage flere af Errazuriz’s topscorere ved disse Berlin Tastings – Viñedo Chadwick, Seña og Don Maximiano Founders Reserve – og oven i købet lejlighed til at smage samme vine i nyeste årgange. En fantastisk oplevelse, som absolut heller ikke gik upåagtet hen, da de gæstede Danmark d. 21. maj.

Du kan se meget mere om både selve Berlin tasting og andre Errazuriz Icon Wines relaterede indslag her:

Dokumentar om Berlin Tasting fænomenet
http://www.youtube.com/watch?v=IipT...

Seña Vertikal Smagning
https://www.youtube.com/watch?v=Efp...

Don Maximiano – Åbning af det toptunede vineri i Panquehue:
http://www.youtube.com/watch?v=eDZ-...

Se hele vores sortiment fra Viña Errazuriz


H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk