Antal varer der matcher den nuværende søgning: 2966
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Lionel Messi & Valentin Bianchi to argentinske superstjerner i fælles kamp

10. juli 2013
Til støtte for Leo Messi Fonden har Valentin Bianchi udviklet en speciel LEO-vinserie, der donerer et beløb til fonden pr. solgt flaske, i håb om at være medvirkende til at give de argentinske børn et bedre fundament til fremtiden.

Bodegas Valentin Bianchi er kendt som en af de bedste vinproducenter i Argentina. Familiens super moderne vineri ligger i Mendoza, ”smørhullet” for produktion af argentinsk topvin. De solfyldte, lange dage sikrer druerne optimal modenhed, mens de kølige nætter sørger for et optimalt syreniveau, som sikrer perfekt afbalancerede vine.
Valentin Bianchis filosofi er, at vinens styrke skal komme fra frugten – oversat mere bramfrit skal husets vine smage af vindruer og ikke af træ! Måske derfor, at husets vine er blevet så utroligt populære verden over? For er der noget, forbrugerne forbinder med Argentina, må det være mørk, saftig vin – og så lige fodbold…

Med denne bagage i baghånden har Valentin Bianchi etableret et unikt samarbejde med den kendte argentinske fodboldspiller, Lionel Messi.
Lionel Messi har grundlagt en fond – Leo Messi Fonden – der med udgangspunkt i, at i sport er alle lige har som formål at sørge for, at børn fra socialt belastede familier i Argentina kan få både sundhedspleje og uddannelse.
Til støtte for Leo Messi Fonden har Valentin Bianchi udviklet en speciel LEO-vinserie, der donerer et beløb til fonden pr. solgt flaske, i håb om at være medvirkende til at give de argentinske børn et bedre fundament til fremtiden.

LEO-vinene er udelukkende produceret på klassiske argentinske druesorter fra Valentin Bianchis vinmark, Doña Elsa, i Mendoza. Basisvinene har en T-shirt formet etiket og Premium-vinen en fodbold. Ordet LEO er udskåret i T-shirten, så det tager farve efter, om der er vin i flasken eller ej…

2012 LEO Torrontes
Aromatisk og liflig med toner af hvide blomster, ananas, fersken, grape og lime.

2012 LEO Malbec  
Nuancer af kirsebær, blommer og mørke kirsebær. Fyldig, afbalanceret smag med masser af mørk frugt.

2011 LEO Malbec Premium
Fyldig med masser brombær, solbær, kirsebær, krydderier og cedertræ, tilsat modne tanniner, der munder ud i en lang, imødekommende eftersmag.H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk