Antal varer der matcher den nuværende søgning: 2995
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Guldmedalje til en vanskelig vin-årgang - Skærsøgaard

24. juni 2013
Skærsøgaard’s 12. årgang af hvidvin tog i år guldmedaljen og prisen for årgangens bedste vin ved Foreningen af Danske Vinavleres vinkonkurrence i weekenden. Sven Moesgaard blev således for fjerde gang udnævnt til ”Årets Vinbonde”.

Årgang 2012 var et særdeles vanskeligt år for dansk vin. Det var årgangen hvor sommeren udeblev, men hvor der trods alt var tilstrækkeligt med tøvejr til, at den tidligt modnende hvidvinssort Solaris kunne høstes modent og give en guldmedaljevin.”  Da det var den eneste guldmedalje givet for nye vine var hædersbevisningerne enkle at uddele. Skærsøgaard fik yderligere 2 bronzemedaljer for sine øvrige vine.
”Jeg er glad over udnævnelsen som ”Årets Vinbonde” siger Sven Moesgaard fra Skærsøgaard. ”Det er i en vanskelig årgang, at alle ens erfaringer kommer i spil, og vi har heldigvis 12 årganges vinproduktion at bygge på, hvoraf vi har lavet Danmarks bedste hvidvin i 6 årgange.

De danske vinavlere håber på bedre klima for den nuværende årgang, der lige nu står i blomst på markerne.
Kildehenvisning: www.dansk-vin.dk og www.vinavl.dk

Se vores aktuelle sortiment af vine fra Skærsøgaard


H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk