Antal varer der matcher den nuværende søgning: 3005
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

6 Hjerter af Signe Wulff - kvindevin.dk

kvindevin.dk
Anmeldt: 07-06-2019
Allo (Allo) vinder!
"De hvide vine fra Portugals Vinho Verde-region er kendt for deres store friskhed og lette perlen – og det gør dem til selvskrevne sommervine!

Jeg har skrevet om de portugiske vine før, og de opmærksomme læsere ved godt, at selv om navnet Vinho Verde direkte oversat betyder “grøn vin” - så dækker navnet over en hel region i det nordlige Portugal, hvor der laves både rosé, rødvin og hvidvin. Jeg har netop samlet en stor pulje hvidvine fra regionen for at udvælge sommerens mest dugfriske og sprøde hvidvine.

Vinderen af Kvindevins Vinho Verde-smagning blev Soalheiro Allo 2018. Navnet Allo har intet at gøre med den fjollede sitcom Allo Allo, men refererer til druerne ALvarinho og LOureiro. De to druer klæder hinanden ualmindelig godt må man sige. Alvarinhoen er lidt reserveret, men stilsikker; Loureiroen danser ind på scenen iført blomsterranker i en sky af skøn parfume. Alvarinhoen tøjler Loureiroen, og Loureiroen giver Alvarinhoen lidt pep. Resultatet er en harmonisk, elegant og formsikker hvidvin med små hilsner fra et eksotisk univers med overdådige frugtanretninger og bugnende blomsterflor."


Vurderet ved tilbudspris 80,- pr. fl. ved køb af 6 flasker

Glas der passer til vinen
2018 Soalheiro Allo Alvarinho & Loureiro
2018 Soalheiro Allo Alvarinho & Loureiro
Før DKK 95,00
Fra DKK 80,00
(Fra DKK 64,00)

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk