BLACK WEEK UDSALGET GÆLDER KUN ONLINE

Hver dag findes en vinder af en eksklusiv flaske magnum blandt alle ordrer. - Klik her

31. oktober 2020, Champagne på balkonen, Froggy's

31. oktober 2020, Champagne på balkonen, Froggy's

Denne aften smager vi klassisk Champagne fra vinhuset Deutz op imod Nyetimber West Sussex, England. Og genopliver et af "Europas store slag" mellem England og Frankrig.

Arrangementet finder sted på:
Balkonen over Froggy's
Vestergade 68, 5000 Odense
Lørdag d. 31. oktober kl. 18.30

Prisen for arrangementet er 895 kr. pr. person, og billetter forudbestilles ved Kenneth Hansen på [email protected]

Vi skal opleve en tre-retters menu med aperitif og snacks, der passer til champagnen. Vi afslutter aftenen med kaffe og champagnekys.

De smagte champagner kan på aftenen bestilles til favorable priser.

Denne aften smager vi klassisk Champagne fra vinhuset Deutz op imod Nyetimber West Sussex, England. Og genopliver et af "Europas store slag" mellem England og Frankrig.

Arrangementet finder sted på:
Balkonen over Froggy's
Vestergade 68, 5000 Odense
Lørdag d. 31. oktober kl. 18.30

Prisen for arrangementet er 895 kr. pr. person, og billetter forudbestilles ved Kenneth Hansen på [email protected]

Vi skal opleve en tre-retters menu med aperitif og snacks, der passer til champagnen. Vi afslutter aftenen med kaffe og champagnekys.

De smagte champagner kan på aftenen bestilles til favorable priser.

Menuen lyder som følgende …

Menuen lyder som følgende …

Velkomst

Aperitif og snacks
Classic Cuvee NV, 150 cl, Nyetimber (magnum)

Deutz Brut Classic, AOP, 150 cl, Champagne Deutz (magnum)

FORRET

Champagneporcheret lyssej med ærtecreme, håndpillede rejer og shizokarse
2013 Blanc de Blanc, Nyetimber

2013 Deutz Blanc de Blancs, Vintage, Champagne Deutz

HOVEDRET

Grillet kyllingebryst med tørsaltet bacon af fynsk gourmetgris, små knuste kartofler med brunet smør, rodfrugtpuré og cremet champagnesause med kørvel og purløg

Rose NV, Nyetimber

Deutz Rose, AOP, Champagne Deutz

DESSERT

Glaseret champagnesabayonne og banillemarinerede frugter

Demi-Sec NV, Nyetimber

Deutz Demi-Sec NV, AOP, Champagne Deutz​​​​​​​

Aftenen afslyttes med kaffe og champagnekys

Velkomst

Aperitif og snacks
Classic Cuvee NV, 150 cl, Nyetimber (magnum)

Deutz Brut Classic, AOP, 150 cl, Champagne Deutz (magnum)

FORRET

Champagneporcheret lyssej med ærtecreme, håndpillede rejer og shizokarse
2013 Blanc de Blanc, Nyetimber

2013 Deutz Blanc de Blancs, Vintage, Champagne Deutz

HOVEDRET

Grillet kyllingebryst med tørsaltet bacon af fynsk gourmetgris, små knuste kartofler med brunet smør, rodfrugtpuré og cremet champagnesause med kørvel og purløg

Rose NV, Nyetimber

Deutz Rose, AOP, Champagne Deutz

DESSERT

Glaseret champagnesabayonne og banillemarinerede frugter

Demi-Sec NV, Nyetimber

Deutz Demi-Sec NV, AOP, Champagne Deutz

Aftenen afslyttes med kaffe og champagnekys

Om Champagne Deutz

Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz. Således har Deutz, siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner. Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner. Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.   

Om Nyetimber

Engelske bobler i verdensklasse? Ja da! Nyetimbers vinmarker deler med ligheder med nogle af de bedste i verden. Jord rig på kalk og sandsten er god grobund for vinrankerne i det sydlige England. Klimaet gør, at druerne modner langsomt, så de opnår en perfekt balance i syre og modenhed, kompleksitet og finesse. Når klimaforandringerne samtidig gør, at mere klassiske vinområder ofte oplever problemer med for høje temperaturer og de mere nordliggende vinområder – ikke kun i England – får gavn af de højere temperaturer, så er der absolut grund til at udvide sin vinøse horisont.De historiske spor på Nyetimber rækker helt tilbage til 1086, hvor gården bliver nævnt i The Domesday Book, som var normannernes grundlag for skatteopkrævning i det land, de erobrede 20 år tidligere, efter Slaget ved Hastings i 1066. Der skulle dog gå mange år endnu, før de første druer blev plantet. Det gjorde de først i 1988, hvor tre af de mest klassiske druer til produktion af mousserende vin fik hjem i den sydengelske jord – Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Eric Heerema overtog gården i 2006 og ansatte de to nuværende winemakers.Nyetimber bruger kun håndplukkede druer fra egne marker, som Head Winemaker og Winemaker, Cherie Spriggs og Brad Greatrix, personligt inspicerer. Parret, som også er gift, anvender den klassiske Methode Traditionelle i produktionen af vinene, som lagres i længere perioder for at udvikle kompleksitet.Siden de tre har produceret de mousserende, sydengelske vine, har de vundet anerkendelser verden over og taget sejren et utal af konkurrencer, hvor vinene er blevet blindsmagt og bedømt af nogle af verdens mest berømte vineksperter.

Om Champagne Deutz

Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz. Således har Deutz, siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner. Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner. Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.   ​​​​​​​

Om Nyetimber

Engelske bobler i verdensklasse? Ja da! Nyetimbers vinmarker deler med ligheder med nogle af de bedste i verden. Jord rig på kalk og sandsten er god grobund for vinrankerne i det sydlige England. Klimaet gør, at druerne modner langsomt, så de opnår en perfekt balance i syre og modenhed, kompleksitet og finesse. Når klimaforandringerne samtidig gør, at mere klassiske vinområder ofte oplever problemer med for høje temperaturer og de mere nordliggende vinområder – ikke kun i England – får gavn af de højere temperaturer, så er der absolut grund til at udvide sin vinøse horisont.De historiske spor på Nyetimber rækker helt tilbage til 1086, hvor gården bliver nævnt i The Domesday Book, som var normannernes grundlag for skatteopkrævning i det land, de erobrede 20 år tidligere, efter Slaget ved Hastings i 1066. Der skulle dog gå mange år endnu, før de første druer blev plantet. Det gjorde de først i 1988, hvor tre af de mest klassiske druer til produktion af mousserende vin fik hjem i den sydengelske jord – Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Eric Heerema overtog gården i 2006 og ansatte de to nuværende winemakers.Nyetimber bruger kun håndplukkede druer fra egne marker, som Head Winemaker og Winemaker, Cherie Spriggs og Brad Greatrix, personligt inspicerer. Parret, som også er gift, anvender den klassiske Methode Traditionelle i produktionen af vinene, som lagres i længere perioder for at udvikle kompleksitet.Siden de tre har produceret de mousserende, sydengelske vine, har de vundet anerkendelser verden over og taget sejren et utal af konkurrencer, hvor vinene er blevet blindsmagt og bedømt af nogle af verdens mest berømte vineksperter.