29. oktober 2020, Winemaker's Dinner - Champagne Deutz, Nymindegab Kro

29. oktober 2020, Winemaker's Dinner - Champagne Deutz, Nymindegab Kro

Vi er glade for at kunne invitere til Winemaker's Dinner med Etienne Defossé fra det kendte Champagne Deutz.

Arrangementet finder sted på:
Nymindegab Kro
Vesterhavsvej 327, Nørre Nebel
Torsdag  d. 29. oktober kl. 18.30

Prisen for denne winemaker's dinner er 1000 kr. pr. person. Tilmelding sker direkte til Nymindegab Kro på tlf. 75 28 92 11 eller [email protected]. Ønskes overnatning, er der mulighed for tilkøb af dobbeltværelse med morgenmad til kr. 900,-

Det er en udsøgt fornøjelse at kunne invitere til dette spændende arrangement. Nymindegab Kro vil serverer en lækker menu, som ledsages af skønne vine fra Deutz/Delas. Etienne Defossé vil fortælle om vinene undervejs.

Vi er glade for at kunne invitere til Winemaker's Dinner med Etienne Defossé fra det kendte Champagne Deutz.

Arrangementet finder sted på:
Nymindegab Kro
Vesterhavsvej 327, Nørre Nebel
Torsdag  d. 29. oktober kl. 18.30

Prisen for denne winemaker's dinner er 1000 kr. pr. person. Tilmelding sker direkte til Nymindegab Kro på tlf. 75 28 92 11 eller [email protected]. Ønskes overnatning, er der mulighed for tilkøb af dobbeltværelse med morgenmad til kr. 900,-

Det er en udsøgt fornøjelse at kunne invitere til dette spændende arrangement. Nymindegab Kro vil serverer en lækker menu, som ledsages af skønne vine fra Deutz/Delas. Etienne Defossé vil fortælle om vinene undervejs.

Menuen lyder som følgende …

Menuen lyder som følgende …

Velkomst

Snack
6L Deutz Brut Classic, Non Vintage

FORRET

Hokkaido - Jomfruhummer - Spinat
2012 Hommage a William Deutz,
Champagne Deutz, Blanc de Noir

MELLEMRET

Brissel - Svampe - Trøffel
2015 Vacqueyras

HOVEDRET

Lammekrone - Tomat - Selleri
2014 Hermitage, Domaine des Tourettes - Magnum

DESSERT

Pære - Marcipan - Mandel
​​​​​​​Muscat de Beaumes de Venise

Velkomst

Snack
6L Deutz Brut Classic, Non Vintage

FORRET

Hokkaido - Jomfruhummer - Spinat
2012 Hommage a William Deutz,
Champagne Deutz, Blanc de Noir

MELLEMRET

Brissel - Svampe - Trøffel
2015 Vacqueyras

HOVEDRET

Lammekrone - Tomat - Selleri
2014 Hermitage, Domaine des Tourettes - Magnum

DESSERT

Pære - Marcipan - Mandel
​​​​​​​Muscat de Beaumes de Venise

Om Champagne Deutz

Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz. Således har Deutz, siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner. Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner. Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.   

Om Champagne Deutz

Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz. Således har Deutz, siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner. Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner. Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.