BLACK WEEK UDSALGET GÆLDER KUN ONLINE

Hver dag findes en vinder af en eksklusiv flaske magnum blandt alle ordrer. - Klik her

29. januar 2021, Winemaker's Dinner Gérard Bertrand, Jysk Musikteater

29. januar 2021, Winemaker's Dinner Gérard Bertrand, Jysk Musikteater

Restaurant STRYGET & H.J. Hansen Vin
inviterer til en spændende aften i selskab med god mad og Gérard Bertrands skønne vine.
Lambert-Willem Manden vil kommentere de vine, der serveres under middagen.

Arrangementet finder sted på:
Restaurant Stryget, Jysk Musikteater
Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Fredag  d. 29. januar 2021 kl. 18.00

Arrangementet koster 645 kr. pr. person. Bestilling foretages direkte på vores hjemmeside jmts.dk
Evt. spørgsmål kan rettes til Restaurantchef Klaus Nielsen på telefon 30 80 69 73
Har du brug for overnatning, så henviser vi til: Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg - for et godt tilbud.

Vinsmagning

Det er med glæde at vi kan byde velkommen til en aften i selskab med spændende vine fra Gérard Bertrand. Vi starter med en apéritif i STRYGET vinbar i stueetagen.
Ballerine Brut Rosé Cremant de Limoux, AOP

Kl. ca. 18.20 går vi i musiksalen og smager disse 3 topvine:
2018 L’Hospitalet Grand Vin
2016 Chateau de Villemajou Grand Vin
2018 Le Viala

Efter smagningen går vi i Restaurant STRYGET hvor vi skal nyde en lækker 3-retters middag med de fantastiske vine fra Gérard Bertrand.

Restaurant STRYGET & H.J. Hansen Vin
inviterer til en spændende aften i selskab med god mad og Gérard Bertrands skønne vine.
Lambert-Willem Manden vil kommentere de vine, der serveres under middagen.

Arrangementet finder sted på:
Restaurant Stryget, Jysk Musikteater
Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Fredag  d. 29. januar 2021 kl. 18.00

Arrangementet koster 645 kr. pr. person. Bestilling foretages direkte på vores hjemmeside jmts.dk
Evt. spørgsmål kan rettes til Restaurantchef Klaus Nielsen på telefon 30 80 69 73
Har du brug for overnatning, så henviser vi til: Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg - for et godt tilbud.

Vinsmagning

Det er med glæde at vi kan byde velkommen til en aften i selskab med spændende vine fra Gérard Bertrand. Vi starter med en apéritif i STRYGET vinbar i stueetagen.
Ballerine Brut Rosé Cremant de Limoux, AOP

Kl. ca. 18.20 går vi i musiksalen og smager disse 3 topvine:
2018 L’Hospitalet Grand Vin
2016 Chateau de Villemajou Grand Vin
2018 Le Viala

Efter smagningen går vi i Restaurant STRYGET hvor vi skal nyde en lækker 3-retters middag med de fantastiske vine fra Gérard Bertrand.

Menuen lyder som følgende …

Menuen lyder som følgende …

FORRET

Lynstegt tun - vagtelæg - salat - rødløg - friterede capers

2019 Cigalus Blanc, Gérard Bertrand

HOVEDRET

Strygets coq au vin - rilette i urtepanade - roulade - sprødt skind - pommes Anna - glaseret perløg

2018 Chateau La sauvageonne Rouge, Gérard Bertrand
2018 Cigalus Rouge, Gérard Bertrand

DESSERT

Tarte aux fruits secs - klassisk fransk nøddetærte - espresso-honning parfait - blommesirup

2018 Muscat de Rivesaltes, Gérard Bertrand

FORRET

Lynstegt tun - vagtelæg - salat - rødløg - friterede capers

2019 Cigalus Blanc, Gérard Bertrand

HOVEDRET

Strygets coq au vin - rilette i urtepanade - roulade - sprødt skind - pommes Anna - glaseret perløg

2018 Chateau La sauvageonne Rouge, Gérard Bertrand
2018 Cigalus Rouge, Gérard Bertrand

DESSERT

Tarte aux fruits secs - klassisk fransk nøddetærte - espresso-honning parfait - blommesirup

2018 Muscat de Rivesaltes, Gérard Bertrand

Om Gérard Bertrand

Gérard Bertrand er en lysende stjerne på den sydfranske vinhimmel. Ordene ’L’Art De Vivre’ går igen og igen hos Gérard Bertrand, og det er netop den sydfranske pasion og glæde ved det gode liv, der er bærende i produktionen. Siden 2002 har den været med fokus på biodynamik. Det sker efter den overbevisning, at vinproduktion i harmoni med naturen skaber de bedste vine, og at de biodynamiske teknikker styrker balancen med vinstokken og dens miljø. Som de selv siger, med vanlig charmerende, fransk accent og stumt ’H’: Peace, Love & ’armony!

Om Gérard Bertrand

Gérard Bertrand er en lysende stjerne på den sydfranske vinhimmel. Ordene ’L’Art De Vivre’ går igen og igen hos Gérard Bertrand, og det er netop den sydfranske pasion og glæde ved det gode liv, der er bærende i produktionen. Siden 2002 har den været med fokus på biodynamik. Det sker efter den overbevisning, at vinproduktion i harmoni med naturen skaber de bedste vine, og at de biodynamiske teknikker styrker balancen med vinstokken og dens miljø. Som de selv siger, med vanlig charmerende, fransk accent og stumt ’H’: Peace, Love & ’armony!