22. januar 2020, Riedel Performance glasseminar hos Vinspecialisten Køge

Glasseminar med de verdensberømte Riedelglas!

Videnskab eller trylleri?
Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50% mere. Det lyder som gas, men er i realiteten næsten trylleri. Kom og oplev magien hos Vinspecialisten Køge, hvor vi skal smage 4 vine fra deres absolut bedste side.

Denne aften sætter vi fokus på glasserien Performance fra Riedel.
Den smukke Performance glasserie fra 2018 er den første serie fra Riedel med den særlige og smukke optiske effekt på bowlerne. Ud over at være æstetisk har effekten også til formål at frembringe hidtil ukendte aromaer i din vin ved at forstørre det indre område i bowlen. Performance glassene er designet og skabt af Georg Riedel og Maximilian J. Riedel, der gennem tre generationer har undersøgt og udviklet drue specifikke glas. Ligesom alt andet Riedel glas er disse glas fremstillet i det fineste krystal, og i denne serie er fokus lagt særligt på at lave lette og smukke glas med lange fine stilke og en stor stabil fod. Disse glas har en lang levetid, og er et must have for alle vinelskere!

Prisen for arrangementet er 460 kroner pr. deltager. Inkluderet i prisen er de fire Riedel Performance glas, som du får lov at tage med dig hjem!

Arrangementet foregår onsdag d. 22. januar 18.30 hos Vinspecialisten Køge, Oluf I. Jensens Gaard, Brogade 7, 4600 Køge
www.vinspecialistenkoege.dk - tlf. 56654810

Billetter skal forudbetales i butikken eller via Mobilepay 700781
Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet.
Tilknyttet fil: Se invitation til Riedel Performance glasseminar, Køge (428 kB)