2019 Sancerre Les Bouffants

Frankrig
Loire
3/4 ltr.
DKK 199,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Typisk, meget livfuld Sauvignon Blanc. Frugtrig og frisk med en underfundig flintestensagtig duft og en liflig smag af friske stikkelsbær og æbler/pærer.
Specifikationer
Leverandør
Dom.De La Garenne, Reverdy
Land
Frankrig
Område
Loire
Underområde
Sancerre
Type/Farve
Hvidvin
Årgang
2019
Drue
100% Sauvignon Blanc
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Sauvignon Blanc
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Skaldyr
Fisk - lys
Alkohol
13,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Sancerre-området ligger i den østlige del af Loire. Landskabet hæver sig ca. 300 meter op over omgivelserne og skaber en effektfuld kontrast i den smukke natur. På toppen af kalkklipperne ligger selve landsbyen Sancerre med sine godt 2.500 indbyggere og nyder en herlig udsigt over dalstrøgene, der er vinens hjemsted.

Netop her, i det relativt kølige fastlandsklima, er Sauvignon Blanc-druen i sit rette element, så den fremstår med sin maksimale aromatiske styrke, der gør den til en af de mest eftertragtede og lettest genkendelige franske druer.

Domaine de la Garenne er et lille domaine, hvor såvel det vigtige arbejde med at pleje vinstokkene som vinifikation, lagring og aftapning forestås af ejeren selv, den meget seriøse Bernard-Noël Reverdy. Bernard-Noël Reverdy er et typisk eksempel på den nye generation af hårdt arbejdende og teknisk meget velfunderede vinavlere, der år efter år fremtryller vine, der hører blandt distriktets absolut bedste.
Typisk, meget livfuld Sauvignon Blanc. Frugtrig og frisk med en underfundig flintestensagtig duft og en liflig smag af friske stikkelsbær og æbler/pærer.  
Gæring og lagring foregår udelukkende på ståltanke for at bevare den stilrene frugtsmag.