2019 New Age Rose

Argentina
Mendoza
3/4 ltr.
DKK 79,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 79,00
Pris pr. stk. v/2 stk.DKK 49,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Meget let, imødekommende og svagt sødmefuld vin med masser af lyse bær og blomster.
Specifikationer
Leverandør
Valentin Bianchi
Land
Argentina
Område
Mendoza
Type/Farve
Rosevin
Årgang
2019
Drue
Merlot
Malbec
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Rose
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Apéritif
Grøntsagsretter
Desserter - svagt søde
Alkohol
8,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Argentinske Bodegas Valentin Bianchi har i årtier været kendt som producent af kvalitetsvine til fornuftige penge. Men i 1995 blev ”alt det pæne” for meget for den unge tredjegeneration. Efter deres mening var standardsortimentet simpelthen for kedeligt – for almindeligt. De ville have noget mere tilpasset deres egen generation. Fest og farver, lækker sødmefuld frugt, relativ lav alkoholprocent, småbobler – og selvfølgelig produceret under hensyntagen til miljøet.
Efter en del overtalelse fik ”De unge” frie hænder til at skabe deres eget vinprojekt – bare de lovede ikke satte Bianchi-navnet på flasken – det gamle hæderkronede familiefirma skulle jo nødigt blive kompromitteret… Men stik mod den ældre generations forventninger blev New Age, som ”vinprojektet” meget sigende kom til at hedde, lige fra starten en kæmpe succes! Salgsmæssigt har New Age for længst overhalet husets ”etablerede” sortiment. Uanset hvilken trendy bar eller restaurant, man går ind på i Argentina, støder man på New Age – og i USA gik salget fra 0 til 1 mio. kasser på to år. I dag sælges New Age med stor succes i mere end 40 lande over hele verden. Ikke mindst her i Danmark, hvor vi har introduceret både den hvide, den røde og roséen med stor succes!

Perfekt til apéritif, lidt frisk frugt eller bare et glas i ”utide” på grund af den relativt lave alkoholprocent.
Meget let, imødekommende og svagt sødmefuld vin med masser af lyse bær og blomster.
Når druerne er presset, bliver de koldgæret i 12 timer sammen med drueskindet. Gæringen stoppes på et tidligt stadie, så vinen stadig indeholder restsukker samt kulsyre. Efterfølgende foretages assemblagen, og vinen filtreres og aftappes på flaske.