2019 Beaujolais Villages

Frankrig
Bourgogne
3/4 ltr.
DKK 129,00
Udsolgt på web – Men tjek i en af vores mange butikker
Forventes på hovedlager igen: 15-07-2020
Smagskommentar
Fristende rubinrød farve og en charmerende solmoden, blomstrende duft, der harmonerer fint med den runde og imødekommende smag.
Specifikationer
Leverandør
Joseph Drouhin
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Underområde
Beaujolais
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2019
Drue
100% Gamay
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Old World Pinot Noir / Pinot Noir
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Lyst kød
Alkohol
12,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker".
Denne filosofi er medvirkende til, at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår derfor helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med.
Der bliver tænkt på fremtiden, for, som familiens overhoved siger, der skal jo også være noget til næste generation. Faktisk er man allerede på nuværende tidspunkt så langt i processen, at husets Chablis-vine udelukkende dyrkes på økologisk vis, så det nu kun er i Bourgogne, man stadig må hjælpes lidt på vej af nutidens hjælpemidler.

Jordbunden er i de bedste områder meget granitholdig og skaber optimale betingelser for den lokale Gamay drue.

Joseph Drouhin har leveret Beaujolais til den kvalitetsbevidste forbruger i mere end 100 år.

Drouhin har altid været kendt for sin appellation-klassiske stil, en ikke uvæsentlig grund til, at huset stadig er anerkendt som en af de fornemste leverandører af vinen fra Beaujolais.
Fristende rubinrød farve og en charmerende solmoden, blomstrende duft, der harmonerer fint med den runde og imødekommende smag.
De modne druer vinificeres efter en speciel proces, Maceration Carbonique, der giver de unge vine en vidunderlig frugtaroma og praktisk taget ingen garvesyre.