2018 Syrah Les Graviers

Frankrig
Rhône
Syv måneder
3/4 ltr.
DKK 139,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Flot Syrah, hvor du får masser af fylde, røde frugter, noter af friskkværnet, sort peber og blomsterrige hint af violer.
Specifikationer
Leverandør
Sarl Kerschen Cecillon
Land
Frankrig
Område
Rhône
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2018
Drue
100% Syrah
Fadlagring
Syv måneder
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Syrah
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Mørkt kød
Bøf (på grillen)
Simreretter
Lagrede oste
Alkohol
13,10%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Amerikanske Nancy Kerschen og Julien Cécillon fra Tournon-sur-Rhône grundlagde vinhuset i det nordlige Rhône  i 2011, efter at have opnået bred erfaring fra vinhuse verden over.

Nancy er fra Houston, Texas, og begyndte sin karriere i New Zealands berømte Marlborough-region. Senere kom til til endnu mere berømte Napa Valley i Californien. Det var også i Californien, at hun mødte Julien. Julien kommer fra en familie af vinbønder, og efter en periode med almindeligt kontorjob, besluttede han sig for at vende tilbage til familiens typiske metier. Det blev til værdifulde erfaringer i netop Rhône, men også Sydafrika - og Californien.

Som det så ofte er tilfældet, begyndte huset i det små - med den lille vinmark Saint Joseph. Den dag i dag er det stadig hjertet i hele vinhuset. Siden er det dog vokset og har taget et større terroir ind. Det har naturligvis givet mulighed for en bredere, mere varieret produktion, men samtidig har de to også kunnet lære, hvad det enkelte terroir kan.
Flot Syrah, hvor du får masser af fylde, røde frugter, noter af friskkværnet, sort peber og blomsterrige hint af violer.