2018 Sancerre Les Bouffants, 3/4 ltr., Domaine de la Garenne, AOP
Før musen henover billedet for at zoome
Sancerre-området ligger i den østlige del af Loire. Landskabet hæver sig ca. 300 meter op over omgivelserne og skaber en effektfuld kontrast i den smukke natur. På toppen af kalkklipperne ligger selve landsbyen Sancerre med sine godt 2.500 indbyggere og nyder en herlig udsigt over dalstrøgene, der er vinens hjemsted.

Netop her, i det relativt kølige fastlandsklima, er Sauvignon Blanc-druen i sit rette element, så den fremstår med sin maksimale aromatiske styrke, der gør den til en af de mest eftertragtede og lettest genkendelige franske druer.

Domaine de la Garenne er et lille domaine, hvor såvel det vigtige arbejde med at pleje vinstokkene som vinifikation, lagring og aftapning forestås af ejeren selv, den meget seriøse Bernard-Noël Reverdy. Bernard-Noël Reverdy er et typisk eksempel på den nye generation af hårdt arbejdende og teknisk meget velfunderede vinavlere, der år efter år fremtryller vine, der hører blandt distriktets absolut bedste.
Vinifikation
Gæring og lagring foregår udelukkende på ståltanke for at bevare den stilrene frugtsmag.
Vis mere
Vis mindre

2018 Sancerre Les Bouffants, 3/4 ltr., Domaine de la Garenne, AOP

Varenummer: 1041130918
DKK 195,00
(DKK 156,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørDom.De La Garenne, ReverdyLandFrankrig
OmrådeLoireUnderområdeSancerre
Type/FarveHvidvinÅrgang2018
Drue100% Sauvignon Blanc
DyrkningTraditionel
Riedel glasSauvignon BlancServeringsforslag Skaldyr
Fisk - lys
Alkohol 13,50%Flaskestørrelse3/4 ltr.
Proptype KorkPakningKarton
Flasker pr. Colli12
Smagekommentarer
Typisk, meget livfuld Sauvignon Blanc. Frugtrig og frisk med en underfundig flintestensagtig duft og en liflig smag af friske stikkelsbær og æbler/pærer.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk