2018 Monte Palma Rueda
Før musen henover billedet for at zoome
Rueda-området er en af Spaniens historiske vinregioner. De første vinmarker blev plantet i middelalderen, og de lagde grunden til det, som senere skulle blive et af de mest betydningsfulde vinområder i Spanien.

Angrebet af vinlusen vendte dog senere op og ned på områdets succes. Vinbønderne tilplantede i desperation vinmarkerne med den højt ydende Palomina-drue, som dannede grundlag for den lokale vin, en grov og oxyderet vin, der skulle minde om sherry.

Nye vinde er siden blæst over distriktet, og i dag er det druesorterne Verdejo og Viura, som dominerer distriktet. Dette har sammen med en større bevidsthed i vinerierne været medvirkende til at højne kvaliteten i distriktet ganske betydeligt.

Bodegas Monte Palma ejer 50 ha vinmarker fordelt på druesorterne Verdejo, Sauvignon Blanc og Viura. Man har valgt at implementere den nyeste teknologi i vineriet, hvilket gør det muligt at skabe friske og sprøde vine på trods af det varme og tørre klima.
Vinifikation
Druerne presses nænsomt i en pneumatisk presse. Mosten gæres ud ved 18 grader på rustfrie ståltanke. Vinen lagres yderligere 2 måneder med bundfaldet, før den filtreres og tappes på flaske.
Vis mere
Vis mindre

2018 Monte Palma Rueda

Varenummer: 1051960918
DKK 85,00
(DKK 68,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørMonte PalmaLandSpanien
OmrådeRuedaType/FarveHvidvin
Årgang2018Drue50% Viura
50% Verdejo
DyrkningTraditionelRiedel glasRiesling
Serveringsforslag Fisk - lys
Grøntsagsretter
Fjerkræ
Alkohol 12,00%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Skruelåg
PakningKartonFlasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Let lys farve med et svagt grønligt skær. Dufter af citrus, tropisk frugt og æble, hvilket fortsætter ud i den sprøde friske eftersmag.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk