2018 Massovivo Vermentino Ammiraglia

Italien
Toscana
3/4 ltr.
DKK 140,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Specifikationer
Leverandør
Frescobaldi - Toscana
Land
Italien
Område
Toscana
Type/Farve
Hvidvin
Årgang
2018
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
12,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Vinens navn, Massovivo, betyder ”levende klipper” og referer til de klipper, der stikker frem overalt i landskabet omkring vinhuset.

Vermentino-druen producerer oftest rene og stringente vine med noter af citronskal, grønne syrlige æble, tang, citrongræs og udtalt mineralitet. Vinene præsterer oftest bedst, når de er unge og virile, og så er de nærmest som skabt til ”alt god fra havet”.  

Toscana ved havet!
Massovivo kommer fra Frescobaldis vingård, Tenuta Ammiraglia, der er beliggende i det syd-vestligste Toscana helt ud mod havet. Gennem mere end tredive generationer har familien Frescobaldi ledet vinhuset Marchesi de Frescobaldi, hvilket gør huset til Europas ældste vinproducent. Siden det fjortende århundrede har navnet været forbundet med eksklusive vine, og i modsætning til mange andre huse har Marchesi de Frescobaldi formået konstant at være på front med udviklingen. Husets faste og urokkelige målsætning gennem alle tider har nemlig altid været - og er stadig - at være Toscanas bedste og mest prestigefyldte vinhus!

Marchesi de Frescobaldis besiddelser dækker over 1.000 hektar marker, fordelt på ikke mindre end ni ejendomme, beliggende på de mest oprindelige jordlodder i distriktet. Husets umiskendelige stil går igen i vinene - de er ekstremt klassiske og viser virkeligt deres styrke i alderdommen. Den største tjeneste, man i den forbindelse kan gøre sig selv, er at lægge udvalgte vine fra Marchesi de Frescobaldi i sin egen kælder.