2018 Laforet Blanc

Frankrig
Bourgogne
3/4 ltr.
DKK 139,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Denne vin er med sin rene frugtagtige stil og fyldige, altid balancerede smag et perfekt eksempel på den stil, der kendetegner god hvid Bourgogne.
Specifikationer
Leverandør
Joseph Drouhin
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Type/Farve
Hvidvin
Årgang
2018
Drue
100% Chardonnay
Dyrkning
Biodynamiske Druer
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Fisk - lys
Fjerkræ
Fisk - fede
Alkohol
13,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker".
Denne filosofi er medvirkende til, at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår derfor helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med.
Der bliver tænkt på fremtiden, for, som familiens overhoved siger, der skal jo også være noget til næste generation. Faktisk er man allerede på nuværende tidspunkt så langt i processen, at husets Chablis-vine udelukkende dyrkes på økologisk vis, så det nu kun er i Bourgogne, man stadig må hjælpes lidt på vej af nutidens hjælpemidler.

Denne filosofi kommer meget flot til udtryk i Joseph Drouhins hvide og røde Appellation Bourgogne Contrôlée vine, der tilbydes som "Bourgogne Laforet".
Denne vin er med sin rene frugtagtige stil og fyldige, altid balancerede smag et perfekt eksempel på den stil, der kendetegner god hvid Bourgogne.