2018 Infinitus Tempranillo

Spanien
Tierra de Castilla
3/4 ltr.
DKK 60,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Kraftig og intens vin, som er meget imødekommende trods sin unge alder. Duften er fyldt med brombær, tobak og lakrids, mens smagen er insisterende og intens med en middellang eftersmag.
Specifikationer
Leverandør
Cosecheros Y Criadores
Land
Spanien
Område
Tierra de Castilla
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2018
Drue
100% Tempranillo
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Tempranillo
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Mørkt kød
Krydrede retter
Alkohol
13,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Infinitus-serien kommer fra familien Martinez Bujanda, der siden 1890 har beskæftiget sig med vinfremstilling i Rioja-området. Huset er kendt for sine ultraelegante Riojavine under Finca Valpiedra-navnet samt de meget autentiske, lidt rustikke La Mancha-vine, der sælges under Finca Antigua-navnet.

Infinitus-serien fra Cosecheros y Criadores er en form for andenvin til Finca Antigua-serien. Navnet Infinitus symboliserer en åbning af nye muligheder, da der her blev lyttet meget til, hvad forbrugeren forbinder med et godt glas vin, samtidig med at der fokuseres på enkeltdruevine, der primært er fra internationalt anerkendte druesorter.
Kraftig og intens vin, som er meget imødekommende trods sin unge alder.  Duften er fyldt med brombær, tobak og lakrids, mens smagen er insisterende og intens med en middellang eftersmag.
Gæres ud på temperaturkontrollerede ståltanke, hvorefter vinen lægges 6 måneder på fade af amerikansk egetræ, før den filtreres og tappes på flaske.