2018 Duque de Sevilla

Spanien
Campo de Borja
H18
3/4 ltr.
DKK 59,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Farven er let mørkerød med lilla kant. Duften har toner af brombær og jordbær, og smagen er rig og velstruktureret med en medium lang eftersmag.
Specifikationer
Leverandør
Bodegas Aragonesas, s.a
Land
Spanien
Område
Campo de Borja
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2018
Drue
40% Tempranillo
60% Garnacha
Fadlagring
H18
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Syrah
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Lyst kød
Fjerkræ
Alkohol
13,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Vindistriktet Campo de Borja, der ligger i forlængelse af Navarra-distriktet, hører blandt Spaniens mest lovende vindistrikter. Campo de Borja er primært kendt for at producere kraftige, alkoholrige rødvine på druesorten Grenache, som grundet det meget tørre klima har et meget lavt udbytte, hvilket skaber en tilsvarende stor koncentration i vinen.

Bodegas Aragonesas blev grundlagt 1984 af medlemmerne af det tidligere kooperativ i Fuendejalon, der ønskede at hæve den generelle kvalitet og selv at markedsføre deres vine. I dag er bodegaen langt den største i Campo de Borja med 3.900 ha, hvoraf de 1.200 ha består af Grenache-stokke, der er mellem 40 og 110 år gamle.  
Bodegaen råder over et team af ønologer, som bistår dets medlemmer med rådgivning omkring viticulturen og evt. behandlinger i vinmarken. Endvidere sikre ønologerne, at der først høstes, når druerne har opnået en fuldstændig phenolisk modning og sukkermodning samtidig med, at udbyttet holdes nede på et fornuftigt niveau. Dette bidrager alt sammen til ønsket om at hæve bodegaens samlede kvalitet!
Farven er let mørkerød med lilla kant. Duften har toner af brombær og jordbær, og smagen er rig og velstruktureret med en medium lang eftersmag.  
Traditionel på ståltanke.