Økologisk

2018 Deidesheim Riesling trocken, VDP Erste Lage

Tyskland
Pfalz
3/4 ltr.
DKK 150,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Næsen rammes med aromaer af æble og friske ferskener, mens vinen rammer tungen med fylde, fin syre, fersken og let krydrede noter.
Specifikationer
Leverandør
Bassermann Jordan
Land
Tyskland
Område
Pfalz
Type/Farve
Hvidvin
Årgang
2018
Drue
100% Riesling
Dyrkning
Økologisk
Riedel glas
Riesling
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Fisk - lys
Fjerkræ
Fisk - fede
Alkohol
12,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Generation efter generation har det over 300 år gamle, tyske vinhus Basserman-Jordan produceret nogle af verdens bedste hvide vine, nydt af store personligheder som Otto von Bismarck, Helmuth Kohl, Goethe og det engelske kongehus. Siden årtusindeskiftet er produktionen foregået på økologisk vis.

Nuancerede, levende, fyldige og aromatiske. Sådan foretrækker mange, mange deres hvidvine. Og sådan er vinene fra Bassermann-Jordan. Det var Andreas Jordan, som grundlagde vinhuset for over 300 år siden, mens den navnkundige Dr. Ludvig von Bassermann-Jordan løftede huset op i international klasse. En udvikling, der kun tog til, da Archim Niederberger overtog roret i 2002. Efter hans død i 2013 er det en familiefond, som driver værket, med Jana Niederberger i front. Vi er omtrent så langt fra 1980’ernes nærmest skamfulde, tyske industriprodukter, som man kan komme. Vinene er yderst elegante og huset afgjort én af Tysklands allerbedste Riesling-producenter.
Næsen rammes med aromaer af æble og friske ferskener, mens vinen rammer tungen med fylde, fin syre, fersken og let krydrede noter.