2018 Deidesheim Riesling trocken, 3/4 ltr. Bassermann Jordan VDP Erste Lage
Før musen henover billedet for at zoome
Generation efter generation har det over 300 år gamle, tyske vinhus Basserman-Jordan produceret nogle af verdens bedste hvide vine, nydt af store personligheder som Otto von Bismarck, Helmuth Kohl, Goethe og det engelske kongehus. Siden årtusindeskiftet er produktionen foregået på økologisk vis.

Nuancerede, levende, fyldige og aromatiske. Sådan foretrækker mange, mange deres hvidvine. Og sådan er vinene fra Bassermann-Jordan. Det var Andreas Jordan, som grundlagde vinhuset for over 300 år siden, mens den navnkundige Dr. Ludvig von Bassermann-Jordan løftede huset op i international klasse. En udvikling, der kun tog til, da Archim Niederberger overtog roret i 2002. Efter hans død i 2013 er det en familiefond, som driver værket, med Jana Niederberger i front. Vi er omtrent så langt fra 1980’ernes nærmest skamfulde, tyske industriprodukter, som man kan komme. Vinene er yderst elegante og huset afgjort én af Tysklands allerbedste Riesling-producenter.
Vis mere
Vis mindre

2018 Deidesheim Riesling trocken, 3/4 ltr. Bassermann Jordan VDP Erste Lage

Varenummer: 1843400918
DKK 150,00
(DKK 120,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørBassermann JordanLandTyskland
OmrådePfalzType/FarveHvidvin
Årgang2018Drue100% Riesling
DyrkningØkologiskRiedel glasRiesling
Serveringsforslag Fisk - lys
Fjerkræ
Fisk - fede
Alkohol 12,50%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Skruelåg
PakningKartonFlasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Næsen rammes med aromaer af æble og friske ferskener, mens vinen rammer tungen med fylde, fin syre, fersken og let krydrede noter.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk