2018 Cotes-du-Rhone, Saint Esprit

Frankrig
Rhône
3/4 ltr.
DKK 119,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Duften er klassisk Syrah med bærfrugt, violer, lakrids og krydderier, mens smagen er cremet og indsmigrende.
Specifikationer
Leverandør
Delas Freres
Land
Frankrig
Område
Rhône
Underområde
Côtes-du-Rhône
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2018
Drue
20% Grenache Noir
80% Syrah
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Mørkt kød
Lyst kød
Vildt
Oste - milde
Alkohol
14,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Rhône er Frankrigs «Best Buy« vinområde nr. 1. Områdets meget seriøse vinproducenter har ikke gennemført de samme høje prisstigninger som deres kolleger i Bourgogne og Bordeaux. Samtidig har Rhône et stabilt klima, der mere end sjældent giver problemer med udvandede vine p.g.a. regn under høsten.

Delas Frères, grundlagt i 1835, blev i 1977 overtaget af det anerkendte Champagnehus, Champagne Deutz. Med en god kapitalindsprøjtning har vinhuset i løbet af en årrække bl.a. fornyet al vinifikationsudstyret, så huset i dag fremstår som et af de mest moderne vinerier i Rhônedalen. Endvidere er husets kapacitet udvidet for at kunne imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel, hvilket også har bevirket, at på trods af husets mange besiddelser af vinmarker i nogle af Rhônedalens mest berømte kommuner, opkøber man nu også en vis mængde druer fra de mest kvalitetsbevidste vinavlere i området.

I dag regnes huset blandt Rhônes top 10 producenter,- ikke mindst på grund af firmaets superdygtige winemaker, Jacques Grange, der om nogen har fået skrevet vinhuset ind i stjernernes vinbog!

Duften er klassisk Syrah med bærfrugt, violer, lakrids og krydderier, mens smagen er cremet og indsmigrende.