2018 Chateau Pierrail Prestige Blanc

Frankrig
Bordeaux
9 mdr.
3/4 ltr.
DKK 139,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Herlig forfriskende tør hvidvin. Duften er meget kompleks med noter af ananas og eksotiske frugter. Smagen er lang, velafbalanceret og elegant.
Specifikationer
Leverandør
Chateau Pierrail
Land
Frankrig
Område
Bordeaux
Type/Farve
Hvidvin
Årgang
2018
Drue
70% Sauvignon Blanc
30% Sauvignon Gris
Fadlagring
9 mdr.
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Sauvignon Blanc
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Lyst kød
Grøntsagsretter
Fjerkræ
Fisk - fede
Alkohol
14,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Château Pierrail blev bygget i det 17. århundrede på fundamenterne af en gammel middelalderborg. Slottet, der siden 1970 har tilhørt Jacques og Alice Demonchaux, befinder sig på Garonne-flodens højre bred, syd-øst for Saint-Émilion.

Hele ejendommen omfatter 200 hektar, hvoraf 30 hektar er tilplantet med vinstokke. Vinmarkerne nyder en perfekt placering på et lille plateau, der skråner svagt mod syd. Jordbunden består her af præcis de samme ler- og kalkholdige formationer, vi også kender fra Saint-Émilion-distriktet.
Netop kombinationen af fremragende jordbundsforhold, velvalgte druesorter, og den dygtighed og omhu, Jacques og Alice Demonchaux lægger i alle led af fremstillingen, er baggrunden for den fremragende og konstante kvalitet, vinen fra Château Pierrail tilbyder.

Slottet producerer en rødvin, en rosé og to forskellige hvidvine (en fadlagret, en ufadlagret). Château Pierrail Prestige Blanc er en uforlignelig hvidvin, som man normalt skal langt højere på prismæssigt set for at finde lige!
Herlig forfriskende tør hvidvin. Duften er meget kompleks med noter af ananas og eksotiske frugter. Smagen er lang, velafbalanceret og elegant.
Nye egetræsfade og skindkontakt præger vinens karakter, der er helt uovertruffen sammenlignet med områdets sædvanlige standard indenfor hvidvine.