Økologisk

2017 Villa di Mare Rosso

Italien
Terre Siciliane
3/4 ltr.
DKK 79,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Fyrrig siciliansk rødvin med en dejlig og krydret aroma i glasset og modne, røde frugter på tungen.
Specifikationer
Leverandør
Qwine
Land
Italien
Område
Terre Siciliane
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2017
Drue
14% Merlot
86% Nero d'Avola
Dyrkning
Økologisk
Riedel glas
Syrah
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Oste - kraftige
Bøf (på grillen)
Lagrede oste
Alkohol
13,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Qwine er en ung virksomhed, grundlagt i 2003 og ejet af en gruppe italienske investorer fra vinbranchen samt danskfødte Kenneth Løndahl .
Filosofien bag firmaet er at investere mere tid og flere penge i teknik og professionalisme end i egne vingårde og vinmarker. Qwine udnytter simpelthen den overskudskapacitet, som Italien har så rigeligt af - både hvad angår drueproduktionen og de mange nyopførte vinerier, der ikke udnytter deres kapacitet fuldt ud.
Qwine har specialiseret sig i provinserne Sicilien og Puglia, men arbejder også intenst med områderne Veneto og Abruzzo.
Siden 2003 har firmaet fokuseret på Salento i Puglia, som ligger mellem Murge-bakkernes sydlige og østlige grænser og ud til den italienske støvles yderste hælespids ved Capo di Leuca.

Her arbejder Qwine hovedsageligt med Cantine del Matino, hvor vinfremstillingen sker ved hjælp af Francesco Conserva, en meget erfaren ønolog. der kender Puglia som sin egen baglomme.
Matino er et stort kooperativ, der tilbyder Primitivo og specielt Negroamaro af meget høj kvalitet.

Salento IGT dækker hele Salento-området øst og syd for en linje, der trækkes fra Otranto til Taranto. Netop denne IGT kan bryste sig af af blive benyttet til mange af Pugliens absolutte sværvægtere. Røde som rosé-vine.

Med Qwines "flying winemakers", ansat fra forskellige verdenshjørner, i samarbejde med Francesco anvendes de bedste og mest moderne vinifikationsteknikker til at lave denne rødvin.
Fyrrig siciliansk rødvin med en dejlig og krydret aroma i glasset og modne, røde frugter på tungen.