2017 Terre More Cabernet

Italien
Toscana
12 måneder
3/4 ltr.
DKK 140,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Vinen åbner op med en klar og fyldig rubinrød farve i glasset. Du får også en forholdsvis kompleks aroma, hvor brombær og blommer gør sig til, balanceret med en vaniljeagtig sødme og præg af lakrids. Tungen bliver kælet for med en blød vin, der samtidig byder på elegante tanniner og en livlig, balancerende syre. De frugtige præg holder ved i en lang og behagelig eftersmag.
Specifikationer
Leverandør
Frescobaldi - Toscana
Land
Italien
Område
Toscana
Underområde
Maremma
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2017
Drue
Cabernet Sauvignon
Syrah
Cabernet Franc
Fadlagring
12 måneder
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Cabernet Sauvignon
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Mørkt kød
Bøf (på grillen)
Lagrede oste
Alkohol
13,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Gennem mere end tredive generationer har familien Frescobaldi ledet vinhuset Marchesi de Frescobaldi, hvilket gør huset til Europas ældste vinproducent. Siden det fjortende århundrede har navnet været forbundet med eksklusive vine, og i modsætning til mange andre huse har Marchesi de Frescobaldi formået konstant at være på front med udviklingen. Husets faste og urokkelige målsætning gennem alle tider har nemlig altid været - og er stadig - at være Toscanas bedste og mest prestigefyldte vinhus!

Marchesi de Frescobaldis besiddelser dækker over 1.000 hektar marker, fordelt på ikke mindre end ni ejendomme, beliggende på de mest oprindelige jordlodder i distriktet. Husets umiskendelige stil går igen i vinene - de er ekstremt klassiske og viser virkeligt deres styrke i alderdommen. Den største tjeneste, man i den forbindelse kan gøre sig selv, er at lægge udvalgte vine fra Marchesi de Frescobaldi i sin egen kælder. I løbet af blot få år vil f.eks. husets Castello di Nipozzano give et helt forbløffende resultat.
Vinen åbner op med en klar og fyldig rubinrød farve i glasset. Du får også en forholdsvis kompleks aroma, hvor brombær og blommer gør sig til, balanceret med en vaniljeagtig sødme og præg af lakrids. Tungen bliver kælet for med en blød vin, der samtidig byder på elegante tanniner og en livlig, balancerende syre. De frugtige præg holder ved i en lang og behagelig eftersmag.
Druerne ankommer til vinkælderen, hvor de bliver afstilket og gærer på temperaturkontrollerede, stålfri tanke. Vinen har kontakt med skallerne i to uger, hvorefter den lagrer i 12 måneder på franske egetræsfade. Det er enten anden eller tredje gang, at de er blevet brugt.