2017 Spätburgunder

Tyskland
Pfalz
10 mdr.
3/4 ltr.
DKK 159,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 159,00
Pris pr. stk. v/2 stk.DKK 119,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Bassermann-Jordans Spätburgunder (Pinot Noir) kan virkelig noget med kirsebær, hindbær, chokolade og nelliker, og så er den utrolig fyldig. Som de siger hos vores nabo i syd: Spitzenklasse!
Specifikationer
Leverandør
Bassermann Jordan
Land
Tyskland
Område
Pfalz
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2017
Drue
100% Spätburgunder
Fadlagring
10 mdr.
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Old World Pinot Noir
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Lyst kød
Fjerkræ
Pastaretter
Risotto
Hyggevin
Alkohol
13,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Jordan-familien kom til Pfalz i 1718, hvor man med det samme begyndte at dyrke vin.
Efter 284 års eje i samme familie købte forretningsmanden Archim Niederberger huset i 2002. Allerede ved overtagelsen var huset kendt for at lave vine af den allerhøjeste kvalitet, men siden Archim Niederberger har overtaget roret, er der taget anseelige tiltag for at højne kvaliteten yderligere.
Selve vingården og de omkringliggende bygninger har gennemgået en total renovering, og der er yderligere kommet en gourmetrestaurant, et luksushotel og et brasseri til.
I kældrene har Ulrich Mell overtaget roret, hvilket har medført store investeringer i såvel vinmarker som vinproduktionen.
Disse tiltag har absolut givet pote, og huset må i dag betragtes som det bedste vinhus i Pfalz, uanset om det drejer sig om de lidt billigere vine eller prestigevinene.
Bassermann-Jordans Spätburgunder (Pinot Noir) kan virkelig noget med kirsebær, hindbær, chokolade og nelliker, og så er den utrolig fyldig.
Som de siger hos vores nabo i syd: Spitzenklasse!