2017 New Age Red

Argentina
Mendoza
3/4 ltr.
DKK 75,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
En meget let og imødekommende vin med toner af røde bær i smagen samt en let sødme.
Specifikationer
Leverandør
Valentin Bianchi
Land
Argentina
Område
Mendoza
Type/Farve
Dessertvin
Årgang
2017
Drue
30% Malbec
70% Bonarda
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Apéritif
Desserter - svagt søde
Alkohol
6,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Argentinske Bodegas Valentin Bianchi har i årtier været kendt som producent af kvalitetsvine til fornuftige penge. Men i 1995 blev ”alt det pæne” for meget for den unge tredjegeneration. Efter deres mening var standardsortimentet simpelthen for kedeligt – for almindeligt. De ville have noget mere tilpasset deres egen generation. Fest og farver, lækker sødmefuld frugt, relativ lav alkoholprocent, småbobler – og selvfølgelig produceret under hensyntagen til miljøet.
Efter en del overtalelse fik ”De unge” frie hænder til at skabe deres eget vinprojekt – bare de lovede ikke satte Bianchi-navnet på flasken – det gamle hæderkronede familiefirma skulle jo nødigt blive kompromitteret… Men stik mod den ældre generations forventninger blev New Age, som ”vinprojektet” meget sigende kom til at hedde, lige fra starten en kæmpe succes! Salgsmæssigt har New Age for længst overhalet husets ”etablerede” sortiment. Uanset hvilken trendy bar eller restaurant, man går ind på i Argentina, støder man på New Age – og i USA gik salget fra 0 til 1 mio. kasser på to år. I dag sælges New Age med stor succes i mere end 40 lande over hele verden. Ikke mindst her i Danmark, hvor vi har introduceret både den hvide, den røde og roséen med stor succes!

Perfekt til apéritif, lidt frisk frugt eller bare et glas i ”utide” på grund af den relativt lave alkoholprocent (ca. 9%).
En meget let og imødekommende vin med toner af røde bær i smagen samt en let sødme.
Når druerne er blevet mast, ligger de med skindkontakt i 12 timer, inden de presses, og mosten påbegynder sin alkoholiske gæring. Midt i den alkoholiske gæringsproces stoppes gæringen via en spinning cone, hvorefter den let søde vin med et lavt indhold af alkohol aftappes på flaske.