2017 Montecru

Italien
Veneto
3/4 ltr.
Før DKK 125,00
DKK 79,00
SparDKK 46,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 125,00
Pris pr. stk. v/2 stk.DKK 99,00
Pris pr. stk. v/6 stk.DKK 79,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Norditaliensk charme for alle pengene! Virkelig blød og fyldig og med tydelige vink til regionens klassiske og kendte Amarone- og Ripassovine. Vinens let krydrede. fyldige og sødmefulde toner gør vinen som skabt til vildt og mørkt kød.
Specifikationer
Leverandør
Guerrieri-Rizzardi
Land
Italien
Område
Veneto
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2017
Drue
Merlot
Corvina
Corvinone
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Syrah
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Mørkt kød
Vildt
Alkohol
13,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Guerrieri-Rizzardi sidder på en stor del af de allerbedste og mest eftertragtede vinmarker i Soave, Valpolicella og Bardolino. Og siden 1998, hvor Giuseppe Rizzardi blev winemaker og viticulturist, har vinene i det 200 år gamle familiefirma gennemgået en nærmest revolutionerende kvalitetsfremgang.
Giuseppe Guerrieri-Rizzardis filosofi er en kombination af oprindelighed og moderne vinifikation. Vinene skal fortsat smage af de lokale druer, og karakteren vil ikke ændre sig til alkoholrige vine med fokus på frugt frem for karakter. Al vin høstes som noget helt specielt for Veneto udelukkende fra egne marker, så man personligt kan kontrollere ethvert trin i processen. Man tilstræber økologisk vindyrkning og anvender afklippet græs til gødning.
Ud over en generel opstramning af hele vinproduktionen har Giuseppe også i den forløbne periode introduceret håndproducerede vine, som virkeligt formår at fange essensen af den enkelte mark og som på fornemste vis også illustrerer området, menneskene bag og generationers historie og erfaringer.
Norditaliensk charme for alle pengene! Virkelig blød og fyldig og med tydelige vink til  regionens klassiske og kendte Amarone- og Ripassovine. Vinens let krydrede. fyldige og sødmefulde toner gør vinen som skabt til vildt og mørkt kød.