2017 Infinitus Syrah
Før musen henover billedet for at zoome
Infinitus-serien kommer fra familien Martinez Bujanda, der siden 1890 har beskæftiget sig med vinfremstilling i Rioja-området. Huset er kendt for sine ultraelegante Riojavine under Finca Valpiedra-navnet samt de meget autentiske, lidt rustikke La Mancha-vine, der sælges under Finca Antigua-navnet.

Infinitus-serien fra Cosecheros y Criadores er en form for andenvin til Finca Antigua-serien. Navnet Infinitus symboliserer en åbning af nye muligheder, da der her blev lyttet meget til, hvad forbrugeren forbinder med et godt glas vin, samtidig med at der fokuseres på enkeltdruevine, der primært er fra internationalt anerkendte druesorter.
Vinifikation
Gæres ud på temperaturkontrollerede ståltanke, hvorefter vinen lægges 6 måneder på fade af amerikansk egetræ, inden den filtreres og tappes på flaske.
Vis mere
Vis mindre

2017 Infinitus Syrah

Varenummer: 1053430917
DKK 60,00
(DKK 48,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørCosecheros Y CriadoresLandSpanien
OmrådeTierra de CastillaType/FarveRødvin
Årgang2017Drue100% Syrah
DyrkningTraditionelRiedel glasSyrah
Serveringsforslag Lyst kød
Oste - milde
Grøntsagsretter
Alkohol 14,00%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Skruelåg
PakningKartonFlasker pr. Colli12
Smagekommentarer
Dyb mørkerød farve med et let lilla skær, Flot duft af modne brombær, blomster og violer. Imødekommende og fyldig smag med middellang eftersmag.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk