2016 Pax Syrah, The Hermit

USA
Californien
3/4 ltr.
DKK 419,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Frugtig rødvin med noter af grønne peberkorn, sort peber, bittersød chokolade og mørke kirsebær. Moden og fuldfed smagsbombe.
Specifikationer
Leverandør
Pax
Land
USA
Område
Californien
Underområde
Sonoma Hillsides
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2016
Drue
100% Shiraz
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Syrah
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Mørkt kød
Vildt
Fjerkræ
Fjerkræ (på grillen)
Alkohol
13,30%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Det føltes forudbestemt, da Pax og Pam Mahle i 1997 besluttede sig for at blive vinproducenter med egen vingård i Californien. Heldigvis kunne de med hjælp fra en investor åbne Pax Wine Cellars i 2000 i byen Sebastopol. Forinden havde de to kastet deres utilslørede kærlighed på Syrah-druen, og derfor var det i begyndelsen kun denne drue, der blev produceret. Resultatet blev store, fyldige vine, der viste Syrahs store potentiale, hurtigt blev efterspurgt og samtidig gav Pax prædikatet som Californiens bedste Syrah-producent.

I dag har Pax dog udvidet til også at inkludere flere druer som f.eks. som Chenin Blanc, Gamay og Carignan. En holistisk tilgang til vinene er den samme hele vejen rundt. Der bliver udelukkende brugt druer, som vokser uden brug af kemikalier og med så lidt indblanding i naturens gang som muligt. Pax er gennemsyret af filosofien, at fantastisk vin kun kan komme fra fantastiske vinmarker, og for at hver drue kan vise sit fulde potentiale, skal der helst så lidt indblanding til som overhovedet muligt. Det kræver respekt for druen, og derfor er det en kongstanke, at Pax ’lytter og lærer’ fra druerne hvert år.
Frugtig rødvin med noter af grønne peberkorn, sort peber, bittersød chokolade og mørke kirsebær. Moden og fuldfed smagsbombe.