2016 Elsa Cabernet Sauvignon, Sacif

Argentina
Mendoza
3/4 ltr.
DKK 89,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Klassisk Cabernet duft og smag med peber, cedertræ og mørke bær. Usædvanlig blød men kraftig smag, som er varm og let krydret.
Specifikationer
Leverandør
Valentin Bianchi
Land
Argentina
Område
Mendoza
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2016
Drue
100% Cabernet Sauvignon
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Mørkt kød
Lyst kød
Vildt
Oste - milde
Alkohol
14,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Bodegas Valentin Bianchi hører blandt de mest ansete producenter i det spændende vinland Argentina. Der er tale om et familieforetagende, der med tre generationers erfaringer fremstiller et førsteklasses udvalg af vine på et spændende udvalg af druesorter.

Rygraden i Valentin Bianchi's vinproduktion er druerne fra husets berømte "Elsa's Vineyard", der er husets oprindelige og samtidig fineste vingård, opkaldt efter grundlæggeren Don Valentin Bianchi's hustru, Dona Elsa.

Elsa's Vineyard befinder sig i San Rafaeldalen i provinsen Mendosa, der er kendt som Argentinas fineste vinområde.

Klimaet er fremragende for produktion af førsteklasses druer. Dagene er solfyldte og lange og sikrer druerne optimal modenhed. Nætterne er kølige og således med til at opretholde det optimale syreniveau, som sikrer perfekt balancerede vine.

Jordbunden i Elsa's Vineyard består overvejende af kalkholdige aflejringer, der sammen med det favorable klima giver særdeles gode betingelser for de forskellige druetyper, Valentin Bianchi dyrker her.
Klassisk Cabernet duft og smag med peber, cedertræ og mørke bær. Usædvanlig blød men kraftig smag, som er varm og let krydret.
Klassisk med afstilkning af druerne efterfulgt af en temperaturkontrolleret gæring.